• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

18 Articol(e)

pe pagină

18 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Diverse produse pentru lărgirea piercing-ului

Pe această pagină am adunat o mulțime de produse diferite pentru piercing și stretching. Unele dintre produsele noastre sunt greu de clasificat. Prin urmare, am făcut această pagină pentru a putea obține o imagine de ansamblu a produselor care aparțin categoriei "Altele".

Chiar dacă produsele se află sub categoria "Altele", acestea nu înseamnă că nu sunt de înaltă calitate. Aici, la magazinul BodyMod.ro, avem prețuri scăzute fără a compromite calitatea.

La magazinul BodyMod.ro avem multe produse diferite pentru lărgirea piercing-urilor

La magazinul BodyMod.ro avem o mulțime de produse diferite din lumea piercing-urilor și a stretching-ului. Dorim să oferim clienților noștri cea mai mare gamă de echipamente de piercing și stretching. Prin urmare, ne străduim mereu să actualizăm paginile produselor noastre cu produse noi și interesante. Pe această pagină am colectat toate produsele pe care nu le-am inclus într-o anumită categorie. Poți, printre altele, găsi:

Soluție salină izotonică

La magazinul BodyMod.ro avem soluție salină izotonică sub marca Blue Wave de la Tattoo Goo. Soluția salină izotonică este ideală pentru a fi utilizată dacă doriți să accelerați vindecarea rănii. Soluția salină nu este periculoasă pentru corp în nici un fel. Soluția salină izotonică de la Blue Wave este unul dintre cele mai bune produse de pe piață. Recipientul în care primești soluția salină este echipat cu o functie de pulverizare, ceea ce face ca apa sărată sa fie foarte ușor de aplicat oriunde pe corpul tău.

Pur și simplu pulverizați soluția salină pe locul de pe corp care urmează să fie curățat. De asemenea, funcția de pulverizare reduce în mod semnificativ riscul ca bacteriile să pătrundă în soluția salină. În plus, soluția salină de la Blue Wave este, de asemenea, ieftină de folosit, deoarece economisiți de obicei o cantitate mare de soluție salină prin pulverizare, în loc să turnați direct apa pe locul dorit.

Deschizător de inele

Puteți găsi, de asemenea, un deschizător de inele, care vă permite să vă deschideți inele piercing fără nici o problemă. Dispozitivul de deschidere a inelului vine în trei dimensiuni diferite, în funcție de mărimea inelului care trebuie deschis. Dacă aveți un inel sub 4 mm, ar trebui să cumpărați un deschizător de inele mic. Dacă aveți un inel mai mare de 4 mm ar trebui să cumpărați un deschizător de inele mare. Deschizătorul de inele este deosebit de bun atunci când trebuie să deschideți inele cu bile și inele complete. Instrumentul este o necesitate dacă aveți piercing-uri și doriți să le deschideți singur.

În plus față de soluțiile saline izotonice și de deschizătoare de inele, veți găsi și alte lucruri pe care le veți putea folosi atunci când vă lărgiți piercing-ul. Vedeți toate produsele de pe această pagină.

Doriți să aflați mai multe despre piercing-uri?

Dacă doriți să aflați mai multe desprepiercing, lărgire piercing, produse de îngrijire, materiale și multe altele, vă recomandăm să vizitați paginile magazinului nostru online. Aici veți găsi o mulțime de informații elaborate despre absolut totul din lumea piercing-ului și lărgirii acestuia. Citiți despre diferitele beneficii ale diferitelor materiale. Puteți citi, de asemenea, sfaturi despre cum să vă curățați piercing-ul și lărgirea acestuia.

Sperăm că veți folosi magazinul nostru online, atât ca furnizor al dvs. cât și ca sursă de informații. Dacă aveți o întrebare la care nu puteți găsi răspunsuri în paginile site-ului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta cât mai curând posibil. Acordăm maximă importanță serviciului nostru cu clienții, astfel încât să puteți lua cu încredere și în condiții de siguranță contact cu noi.