Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Tunel făcut din titan cu filet

74,00 Lei
în stoc

Bijuteriile din titan au mai multe avantaje decât dezavantaje. Avantajul titanului este cel cunoscut este că nu conține nichel. Dacă ești alergică la nichel, poți folosi aceste tuneluri fără probleme. Un alt beneficiu extraordinar este greutatea titanului, el cântărește mai puțin de jumătate față de greutatea oțelului chirurgical. Deci, este și o bijuterie incredibil de confortabil de purtat în comparație cu bijuteriile din oțel chirurgical. Dar, este și un mic dezavantaj, după cum am menționat anterior, și acela este prețul. Prețul bijuteriilor din titan este mai mare decât prețul bijuteriilor din oțel chirurgical. Dar, per ansamblu, crearea bijuteriei din titan durează mai mult, așadar prețul este diferit. 

Tunelul are, după cum numele sugerează, cu un filet șurub. Asta înseamnă că spatele bijuteriei poate fi deșurubat, ca tu să poți scoate sau să pui bijuteria în ureche mult mai ușor. Bijuteria poate fi aleasă de la 8g (3 mm) până la 1 inch (25 mm).

Îți recomandăm să folosești bijuterii din titan cu fiecare stretch pe care îl faci, cum pot apărea complicații în timpul stretching-ului și titanul este o alegere excelentă și ca material datorită curățeniei lui. De aceea, recomandăm titanul pentru piercing-urile noi.

Detalii
NumeTunel făcut din titan cu filet
SKUTunnel-150
Modalitate închidereFilet exterior
TypeTunnel
MaterialTitan
CuloareLucios
Adâncime10 mm
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Tunel făcut din titan cu filet
Rating-ul tău
Tunel făcut din titan cu filet