• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 401

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 401

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing în ureche

Omul își străpunge urechile de multe mii de ani, iar piercing-ul în ureche este considerat cea mai veche podoabă din lume. Cu toate acestea categoria piercing de ureche acoperă mai multe tipuri de piercing care toate au în comun faptul că sunt plasate undeva în ureche. Printre cele mai populare piercinguri de urechi sunt cele două care sunt situate în tragus og helix.

Piercing-ul în ureche și ce bijuterii piercing puteți folosi

Piercing-ul urechii este unul dintre cele mai utilizate piercing-uri, iar o mare popularitate înseamnă multe design-uri sau modele. Dacă ignorăm cerceii tradiționali găsiți în milioane de modele diferite, există și alte câteva bijuterii-piercing care sunt utilizate pe scară largă.

 • Tija Labret este o bijuterie folosită pe scară largă pentru piercinguri în urechi și poate fi folosită pentru aproape orice tip de ureche. Bijuteria este de fapt o mică tijă, cu placă plată în partea de jos și o bilă în partea de sus. Aceasta este disponibilă în mai multe modele diferite.
 • inelul complet este, așa cum sugerează și numele, un inel fără capete.Se deschide și se închide prin presare în interior și în exterior cu, de exemplu, un pix. Un inel complet sau nesfârșit este numit și inel segmentat și devine, treptat, una dintre cele mai populare bijuterii de pe piață.
 • Inel cu bilă este un inel care se închide folosind o bilă tensionată între capetele inelului. Este numit, de asemenea, șirag inelar de mărgele captive sau doar CBR - în limba engleză - captive bead ring, și este o bijuterie preferată de mai mulți ani.

Acestea sunt doar unele dintre modelele mai populare, dar există multe alte alternative. De exemplu, mulți folosesc un surub nazal ca o bijuterie pentru piercingul lor în ureche. Printre alte modele merită menționată o tija-industriala deși această bijuterie de piercing este exclusiv modelată și folosită la modele de piercing industrial.

Pistolul de ureche și piercing-ul

Mulți oameni își fac piercing-uri în urechi cu un pistol de ureche. De multe ori, acestea sunt făcute de un bijutier sau de un piercer neprofesionist. Trebuie să vă sfătuim cu tărie să nu vă faceți un piercing în urechi cu un astfel de instrument. Pistolul de ureche nu poate fi sterilizat, deci resturile de sânge se pot transmite de la un client la altul. În plus, provoacă mult mai multe răni țesutului decât un ac normal, și de multe ori cu consecințe grave. Printre cele mai grave sunt formarea de țesut cicatricial și un piercing înclinat.
Dacă cel care îți face piercing-ul folosește un pistol de urechi, nu este un artist piercing serios, așa că trebuie să pleci de acolo și să găsești un profesionist.