• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

19 Articol(e)

pe pagină

19 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Produse de îngrijire pentru piercing-uri

Când vă faceți un piercing, se formează o rană pe corp în funcție de locul de pe corp unde l-ai făcut. Ca toate celelalte răni, această rană va dura mult timp ca să se vindece. Cu produsele de îngrijire de la magazinul BodyMod.ro puteți oferi piercing-ului și rănilor cele mai bune condiții pentru îngrijire. O rană perfect vindecată dă un piercing perfect. Mai jos puteti citi mai multe despre modul în care se potrivesc cele mai bune produse de îngrijire pentru piercing-ul dumneavoastră.

Cumpărați produsele de îngrijire pentru piercing de la magazinul BodyMod.ro

La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de produse de îngrijire pentru piercing-uri. Suntem foarte conștienți de faptul că un piercing se va dovedi a fi foarte frumos atunci când a primit multă îngrijire. Prin urmare, puteți găsi o mulțime de produse de îngrijire diferite pentru piercing, care vă pot ajuta să vă îngrijiți piercing-ul într-un mod optim.

În selecția noastră de produse de îngrijire puteți găsi, printre aletele, șervețele dezinfectante, soluție salină izotonică, tampoane cu lichid de curățare și multe altele. Indiferent dacă ai un piercing de limbă sau un piercing ombilical, puteți găsi produse de îngrijire la Magazinul BodyMod.ro pentru toate tipurile de piercing-uri.

Cu cât vă îngrijiți mai bine piercing-ul, cu atât mai frumos devine

Nu există nici o îndoială că, acordând grijă și atenție piercing-ului, veți obține un piercing cu adevărat frumos și durabil. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla când ai un piercing este că se poate inflama. Inflamația poate fi dificil de vindecat. De aceea ar trebui să vă îngrijiți în mod corect piercing-ul încă de la început. Cu produsele de îngrijire pentru piercing, vă asigurați o îngrijire atentă.

Este important să vă îngrijiți piercing-ul

Dacă nu vă îngrijiți piercing-ul suficient de bine, după cum am menționat mai devreme, apare o inflamație. O inflamație poate duce foarte curând la necesitatea de a elimina piercing-ul din corp și de a lăsa rana să se vindece complet - și nu este exact ceea ce vă doriți dacă tocmai v-ați făcut un piercing nou și frumos.

Sfaturi bune privind igiena

După ce ați făcut un piercing, este important să păstrați rana cât mai curată posibil. Prin urmare, nu începeți să vă jucați cu piercing-ul dvs. De asemenea, nu ar trebui să-ți lași prietenii să-l atingă, deoarece se pot provoca inflamații foarte repede în rană prin simpla atingere. Este important să lăsați piercing-ul complet în pace astfel încât să totul să poată fi ok. Dacă ați făcut un piercing de buze sau al limbii, nu ar trebui să vă sărutați cu nimeni decât după două sau trei săptămâni.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să îngrijești și să ai grijă de diferite piercing-uri, te putem ajuta. În acest magazin online, am realizat o mare colecție de informații pentru cei care doresc să afle mai multe despre piercing-uri. Aici poți afla, printre altele, în cât timp se vindecă diverse piercing-uri, ce bijuterii sunt potrivite și poți primi un ghid gratuit despre igiena piercing-urilor, dar și multe altele.

Abonați-vă la Feed-uri RSS