• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

27 Articol(e)

pe pagină

27 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tapere pentru lărgirea piercing-ului lobului urechii

Vrei să-ți lărgești piercing-ul ? Atunci, ar trebui să iei în considerare utilizarea unele dintre delicioasele noastre tapere. Taper-ele sunt, de regulă, mici tije conice folosite pentru lărgirea sau întinderea găurilor din lobul urechii. Dacă vrei să-ți lărgești găurile din lobii urechilor, un taper este o alegere bună. Taper-ele sunt disponibile în mai multe dimensiuni diferite, astfel încât aveți întotdeauna posibilitatea de a vă lărgi gaura piercing-ului mai mult, în mod gradual.

Mai jos puteți citi mai multe despre taperele pentru întindere. Veți putea, printre altele, să citiți despre selecția noastră largă de tapere de aici, din magazin. În plus, veți putea, de asemenea, să citiți despre modul în care să vă întindeți găurile din urechi cu un taper.

Magazinul BodyMod.ro are o selecție vastă de tapere

La magazinul BodyMod.ro avem o selecție vastă de diferite tapere. Le oferim în multe culori și forme diferite. Taperele pentru întindere nu trebuie să fie întotdeauna conice. De asemenea, este posibil să le obțineți în formă de spirală, con curbat sau o semilună. Taperele semilună mai sunt numite si tapere în formă de C datorită formei lor.

Toate taperele noastre sunt de înaltă calitate. Dorim să oferim clienților noștri cele mai bune tapere. Chiar dacă calitatea este foarte mare, aceasta nu înseamnă că prețul este ridicat. La Magazinul BodyMod.ro am ales în mod deliberat să propunem prețuri fără a compromite calitatea. Prin urmare, oferim produse de calitate la prețuri foarte accesibile.

Ce este un taper?

Un taper este, în mod tipic, o tijă în formă de con cu mărimea între 2 și 8 cm lungime. Tija are un diametru mai mare la un capăt și un diametru mai mic la celălalt capăt. Așa cum am menționat mai devreme, taperele pot avea, de asemenea, o formă ca o spirală sau ca o semilună. Taperele sunt cel mai adesea realizate din material acrilic, deoarece acest material este foarte ușor, nu conține nichel și este ieftin de produs. Cu toate acestea, se poate observa că adesea există tapere ce sunt realizate din oțel chirurgical, lemn, corn, os și sticlă. Marea majoritate a taperelor se pot cumpăra împreună cu două inele cu ajutorul cărora poți atașa taper-ul de ureche. Totuși nu va fi mereu necesar să folosești aceste inele. Depinde de gustul fiecăruia și de modul în care alege fiecare să-și lărgească gaura piercing-ului.

Cum să folosești un taper

Înainte să începi să-ți lărgești piercing-ul, trebuie să fii sigur 100% că rana de făcută de piercing este complet vindecată. Dacă rana nu este vindecată, ar trebui să mai aștepți înainte de a plasa un taper în ureche. Odată ce gaura piercing-ului este vindecată, îți poți trece taper-ul prin gaură. Este important ca diametrul taper-ului la capătul mai gros să fie mai mare decât diametrul găurii de piercing.

Un sfat bun: Înainte de a introduce taper-ul prin gaură, este o idee bună să faceți o baie în care să vă masați urechea. În acest mod vă înmuiați pielea urechii, și vă va fi mai ușor să introduceți taper-ul.

Odată ce taper-ul a ajuns în poziție, gaura ta va deveni mai mare, se va lărgi în timp. Asta înseamnă că vei putea să plasezi plug-uri sau tunele de ureche, pentru a menține mărimea găurii. La magazinul BodyMod.ro avem și un lubrifiant, care te poate ajuta la lărgirea piercing-ului cu tapere. Lubrifiantul ușurează trecerea taper-ului prin ureche.