• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 68

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 68

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing de sept

Un piercing de sept este unul dintre cele mai vechi și cele mai cunoscute piercing-uri nazale ce se pot găsi. Se pare că a fost inventat de membrii vechilor triburi care l-au folosit ca o protecție împotriva spiritelor rele.

Bijuterii piercing de sept

Există diferite tipuri de bijuterii piercing care pot fi utilizate într-un piercing de sept, printre cele mai populare fiind:

Acestea sunt toate foarte populare, dar potcoava este preferată și cei mai mulți oameni o asociază cu un piercing de sept.
Este important de subliniat faptul că un piercing de sept este aproape întotdeauna făcut cu o grosime a firului de 1,2 mm și apoi extins în câteva luni dacă doriți o bijuterie mai groasă. Motivul pentru aceasta este că nu trebuie să depuneți prea multă presiune asupra perforării la început.

Cum se face un piercing de sept

Un piercing de sept este foarte greu de realizat și necesită un artist piercing foarte experimentat pentru a obține un rezultat satisfăcător.
În primul rând, curățați nasul și apoi determinați locul unde trebuie amplasată bijuteria de piercing.
Cel mai adesea, cea mai bună plasare este locul moale de la vârful nasului, dar în unele cazuri poate fi plasat și în altă parte. Trebuie să vă asigurați că nu străpungeți peretele despărțitor, ci numai partea de sub cartilajul dur. Acul este introdus orizontal, și sunt apoi împins afară din bijuteria piercing.
Totul trebuie curățat după ce ați terminat. Un piercing de sept nu ar trebui să fie super dureros, dar poate fi resimțit totuși. Nu uitați să vă alegeți un artist piercing calificat, astfel încât piercing-ul dumneavoastră de sept să nu fie înclinat sau făcut în țesutul greșit.

Cum se curăță un piercing de sept

Un piercing de sept este oarecum ușor de întreținut și este rareori o sursă de infecție. Ar trebui să fie curățat dimineața / seara cu soluție salină izotonică pe timpul vindecării, iar bijuteriile trebuie mai întâi înlocuite atunci când piercing-ul este complet vindecat. Puteți citi mai multe despre piercing-urile de sept în paginile magazinului nostru online.