• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

27 Articol(e)

pe pagină

27 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Potcoave pentru piercing-uri de buze

La magazinul BodyMod.ro avem multe bijuterii piercing diferite pentru piercing-urile de buze. Unele dintre cele mai populare dintre aceste bijuterii sunt potcoavele. Potcoava este o bijuterie piercing care, în mod surprinzător, arată ca o potcoavă. De exemplu, la fiecare capăt al potcoavei, pot fi plasate două mărgele sau bile care dau bijuteriei un impact suplimentar. De exemplu, puteți găsi, potcoave pentru piercing cu vârfuri ascuțite la capete. Fie că alegeți bile, vârfuri ascuțite sau altceva depinde doar de preferințele dvs.

În textul de mai jos puteți citi mai multe despre bijuteriile populare tip potcoavă. Puteți, de exemplu, să citiți despre selecția noastră diversă pe această pagină, unde veți putea, de asemenea, să găsiți și câteva sfaturi despre cum să aveți grijă de igiena piercing-urilor dvs.

O gamă largă de potcoave pentru piercing-uri de buze numai la magazinul BodyMod.ro

La magazinul BodyMod.ro avem o mare varietate de potcoave pentru diverse piercing-uri de buze. Puteți găsi o multitudine de culori și modele diferite. De exemplu, avem o potcoavă multicoloră - o potcoavă super-cool care îmbină toate culorile. În plus, avem și potcoave cu vârfuri ascuțite la capete. Acest tip de potcoavă este pentru cei care vor să fie non-conformiști și să spargă anumite tipare.

Calitatea potcoavelor noastre este, desigur, foarte înaltă. În magazinul BodyMod.ro nu vindem produse de care nu putem fi 100% siguri. Prin urmare, vă puteți aștepta întotdeauna să găsiți o gamă largă de potcoave de înaltă calitate. Chiar dacă calitatea noastră este foarte ridicată, nu înseamnă că prețurile noastre sunt, de asemenea, la un nivel înalt. Nu, la magazinul BodyMod.ro vă puteți aștepta întotdeauna la o gamă largă de bijuterii piercing la prețuri mici. Deși prețurile noastre par uneori foarte scăzute, ar trebui să știți că nu compromitem calitatea. Clienții fericiți sunt cei mai importanți pentru noi.

O idee bună pentru cadouri

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un bun prieten sau prietenă care iubeste piercing-urile, ar trebui să cumperi, fără îndoială, o potcoavă pentru piercing. Prietenul sau prietena ta este, fără îndoială, îndrăgostită de acest tip de piercing deoarece, cel mai adesea, îl va considera o bijuterie mai deosebită decât un ""obișnuit și plictisitor"" inel cu bilă. Cumpărați potcoava în culoarea preferată de prietenul sau de prietena dvs. și surprindeți-i pe destinatari în cel mai frumos mod.

Potcoavele pentru piercing și igiena

La fel ca toate celelalte piercing-uri, potcoava trebuie de asemenea curățată. Dacă nu știți ce produse de îngrijire sunt cele mai bune de utilizat, atunci vă recomandăm să consultați pagina produselor noastre de igienă. Aici puteți găsi o gamă largă de produse de îngrijire, diferite, care vă pot ajuta să vă curățați piercingul potcoavă. O igienă bună este importantă dacă doriți să evitați bacteriile și inflamațiile în piercing. Inflamația este unul dintre cele mai grave lucruri la care vă puteți expune. Prin urmare, asigurați-vă că vă curățați în mod regulat piercing-urile potcoave - este pentru binele dvs. Asigurați-vă că desfaceți ambele capete ale potcoavei și curățați bine la încheieturi. Aici, de cele mai multe ori, se acumulează murdărie și fluide sau excreții ale corpului.

Citiți mai multe despre piercing-uri în magazinul nostru online

Dacă nu aveți suficiente informații despre piercing și potcoave,vă invităm să explorați magazinul nostru online. Aici veți putea citi mai multe despre piercing-uri, bijuterii piercing, materiale etc. Există o mulțime de informații interesante care așteaptă să fie descoperite.