• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 56

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 56

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing Madonna

Popularul piercing Madonna care și-a luat denumirea după numele faimoasei cântărețe, trebuie întotdeauna executat de un artist piercing profesionist, și se află în partea inferioară pe o scară virtuală a durerii. Citește aici și află mai multe despre acest piercing de buze.

Piercing-ul Madonna - puțină istorie

Piercing-ul Madonna își are renumele după faimoasa cântăreață cu același nume. Motivul pentru care acest piercing este denumit după numele ei, este că se află în același loc în care Madonna are un semn din naștere. Este localizat în stânga nasului deasupra buzei superioare. Un piercing Madonna este confecționat ca un labret, care este o mică bijuterie piercing cu o bază plată și o bilă la vârf.

Cum se face un piercing Madonna

În primul rând, asigură-te că îți vei face piercing-ul Madonna cu un artist piercing profesionist. Este un piercing care poate cauza leziuni serioase dinților și gingiilor dacă nu este plasat în mod corect, și de aceea trebuie să apelezi doar la un profesionist pentru asta. În primul rând, zona trebuie curățată bine, pentru a nu pătrunde bacterii de pe piele în rană, și apoi se face un punct cu un marker de unică folosință. Zona este apucată cu un clește piercing iar acul de piercing se va trece prin piele. La final se împinge acul cu bijuteria piercing și apoi se înșurubează bila.

Ce dimensiune trebuie să aibă bijuteriile piercing utilizate în piercing-ul meu Madonna

Atunci când faci piercing-ul Madonna, este forte important de știut ce dimensiune a bijuteriei piercing a folosit artistul piercing. Aproape toate piercing-urile folosesc un labret cu o grosime de 1,2mm și o lungime de 10mm. După 2-3 săptămâni, treceți la o tijă mai scurtă, deoarece piercing-ul nu mai este umflat. Deci măsura ideală pe care o puteți alege este de 1,2 mm grosime și 8 mm lungime. Aceasta este și măsura standard pentru 99% din bijuteriile noastre pentru piercing-ul Madonna. Dacă aveți îndoieli, sunteți bineveniți să contactați serviciul nostru pentru clienți care este mereu gata să va ofere sfaturi și îndrumări.

Piercing-ul Monroe

Se folosesc mai multe nume. Sau poți folosi același nume pentru piercing-uri diferite. Pentru oricine ar întreba, un piercing localizat pe buza superioară în afara centrului ei, poate fi denumit piercing Monroe sau Madonna. Adevărul este că oricum ai ai alege să-ți denumești piercing-ul, sau dacă el este localizat în stânga sau în dreapta, este vorba despre același piercing și se folosesc aceleași bijuterii pentru el.

Așa că dacă îl denumești piercing Monroe sau doar Madonna, faptul are puțină importanță. Aici la magazinul BodyMod.ro am ales să denumim acest tip de piercing, Madonna, deoarece am constatat că este termenul cel mai des folosit in cautări pe web. Deci acesta este cuvântul pe care majoritatea oamenilor îl folosesc când menționează acest piercing.