• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 81

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 81

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Bijuterii piercing labret

Un piercing labret este o bijuterie piercing care se folosește pentru piercing-uri de buze, dar poate fi folosită și pentru multe alte tipuri de piercing-uri, cum ar fi piercing-ul de ureche. În mod ideal, labretul este o tijă mică, cu o bilă pe partea de sus și o suprafață plană în partea de jos.

Un labret poate fi folosit, așa cum am menționat, pentru mai multe tipuri de piercing-uri, și în alte locuri decât la piercing-ul buzelor, de exemplu:

Designul îl face extrem de util pentru piercing-urile de buze deoarece placa de la baza bijuteriei oferă o potrivire bună, care pune, de asemenea, o presiune minimă asupra dinților.

Piercingul tip Labret poate fi făcut din diferite materiale

O bijuterie labret poate fi făcută din mai multe materiale diferite. Poți citi mai multe despre materialele din care sunt confecționate piercing-urile vizitând magazinul nostru online.

În general, ar trebui să știți că bijuteriile ar trebui să fie dintr-un material care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. De exemplu, va fi întotdeauna o idee bună un labret din PTFE, dacă bijuteria rulează în mod constant spre dinți. Dacă aceasta nu este o problemă, puteți alege orice material fără a duce grija dinților.
Nu toate materialele pot fi folosite în piercing-urile noi, și, prin urmare, trebuie să te familiarizezi cu utilizarea materialului înainte de alegerea modelului tău preferat.

Ce mărime de labret ar trebui să alegi pentru piercing-ul buzelor?

Cel mai important lucru de știut este că există două grosimi diferite. Acestea sunt 1,2 mm și 1,6 mm.
În studiourile profesioniste de piercing se obișnuiește să se execute piercing-uri de 1.2 mm și veți găsi mereu bijuterii de grosimea 1,2 mm în magazinul nostru online

Apoi, este important să știți câte ceva și despre lungime. Lungimea de 8 mm este astăzi lungimea standard a bijuteriilor.
Dacă aveți buze foarte groase, e posibil să doriți să utilizați o tijă mai lungă decât de obicei.
Labretele pe care le găsiți aici la magazinul online sunt de 8 mm lungime, dacă nu se specifică altfel. Dacă vreți bijuterii mai scurte de 8 mm vă recomandăm materiale precum PTFE care pot fi tăiate în lungime.