BodyMod este deschis și lucrează ca de obicei. Va avertizăm că anumite colete ar putea fi livrate cu întârziere.

 • Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 15,20 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 52

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 52

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Inele pentru piercing-ul de buze

La magazinul BodyMod.ro găsiți o mulțime de inele diferite pentru piercing-urile de buze. Avem o selecție uriașă în care puteți găsi inele în multe culori și forme diferite. Avem inele complete, inele cu bile și multe altele.

Mai jos poți citi mai multe despre inelele pentru piercing-urile de buze. Poți citi, printre altele, despre cum îți poți condimenta look-ul/ținuta rapid, dacă crezi că încep să arate terne și plictisitoare. Puteți citi, de asemenea, câteva sfaturi bune de igienă care merită urmate dacă doriți să evitați inflamația în piercing.

Înviorează-ți look-ul cu un piercing de buze

Dacă simți că înfățișarea ta a început să fie ternă și plicticoasă, atunci poți cumpăra un inel nou și interesant pentru piercing-ul buzelor. Imediat vei avea, din nou, un aspect la modă și ispititor. Cu un inel inteligent pentru piercing-ul buzelor îți poți condimenta instantaneu look-ul. La magazinul BodyMod.ro poți găsi, de exemplu, inele piercing de buze în diferite culori, oferindu-ți cele mai bune opțiuni pentru găsirea unui inel la modă care să se potrivească și aspectului și personalității tale.

La magazinul BodyMod.ro, calitatea este înaltă iar prețurile sunt mici

Aici, la magazinul BodyMod.ro avem inele piercing de buze de înaltă calitate. Ne străduim să livrăm clienților noștri produse uimitoare. Prin urmare, noi nu facem compromisuri cu privire la calitate - trebuie doar ca produsele să fie 100% sigure. Chiar dacă afirmăm că avem produse de foarte bună calitate, avem de fapt unele dintre cele mai scăzute prețuri ale industriei. Noi credem că prețurile scăzute și calitatea superioară sunt o combinație excelentă pentru dumneavoastră ca și client. Și noi vrem să vă servim în cel mai bun mod.

Sfaturi bune privind igiena

Este important să vă curățați în mod regulat piercing-urile. Mai ales la începutul vieții piercing-ului, igiena este importantă, deoarece rana nu s-a vindecat. Dacă doriți să vă oferiți cele mai bune condiții pentru igiena perfectă, vă recomandăm să profitați de unele dintre produsele de îngrijire pe care le vindem pe acest site. De exemplu, poți găsi, printre altele, soluție salină izotonică, care accelerează vindecarea rănii. Soluția salină izotonică este un produs de îngrijire fantastic, care funcționează imediat. Mergeți la pagina noastră de îngrijire și dați piercing-ului dvs. cele mai bune condiții pentru perfecțiune.

Doriți să citiți mai multe despre piercing-uri?

Dacă doriți să citiți mai multe despre piercinguri și materialele în care sunt făcute, atunci vă recomandăm cu insistență să citiți blogul nostru cu informații despre piercing-uri. Pe blog am scris o mulțime de articole elaborate care vă pot răspunde cu siguranță la unele dintre întrebările pe care le puteți avea despre piercing-uri. De exemplu, puteți citi despre avantajele și dezavantajele folosirii diferitelor bijuterii piercing.

Dacă nu găsiți răspunsuri la întrebările dvs. în magazinul nostru online, nu ezitați să ne contactați. Ne mândrim foarte mult cu serviciul nostru pentru clienți. Prin urmare, suntem întotdeauna gata să răspundem la toate întrebările voastre despre lumea piercing-urilor.