• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 208

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 208

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing de buze

Magazinul BodyMod.ro livrează toate tipurile de bijuterii pentru piercing-ul de buze. Pe scurt, magazinul BodyMod.ro își propune să vă ofere tot ceea ce vă dorește inima pentru piercing-ul buzei sau buzelor, dacă aveți mai multe piercing-uri.

Iată modelele de bijuterii pentru piercing-urile de buze:

Cele mai multe bijuterii pot fi clasificate în funcție de diferitele materiale din care sunt confecționate, cum ar fi oțel chirurgical , titan, aur, PTFE, etc.
Este important să alegeți materialele potrivite pentru piercing-ul buzelor. Dentiștii vor recomanda întotdeauna materiale precum PTFE și Bioplast, deoarece nu sunt dăunătoare pentru dinți și gingii. Există o mulțime de modele pentru cele două materiale, iar singurul dezavantaj este că le puteți „mesteca“ și sparge în bucăți. Dar aici ar trebui să ne amintim că, dacă aveți posibilitatea să le spargeți în bucăți, tot așa s-ar fi distrus și dinții - dacă piercing-urile nu ar fi fost confecționate din materiale sigure.

Lungimea bijuteriilor pentru buze:

Este important ca lungimea bijuteriilor pe care le folosiți în buză să nu fie prea mare. Dacă folosiți o bijuterie de piercing, riscați să vă răniți atât dinții cât și gingiile. Dar cum știi ce dimensiune să folosești? De fapt, nu este atât de complicat să vă prezentăm câteva sfaturi bune. Când vă faceți un piercing, se obișnuiește să-l faceți cu o tijă puțin mai lungă pentru a lăsa loc de joc piercing-urilor precum madonna, medusa, angelbite, snakebite, labret inferior, etc., ceea ce va însemna o lungime de început de 10 mm.

Când umflătura a trecut și rana începe să se închidă, este timpul să se treacă la o tijă mai mică. Cea mai comună este cea de 8 mm, care este, de asemenea, grosimea standard pe care o veți găsi aici în magazinul nostru online. Rețineți, totuși, că bijuteriile cu tije din bioplastic și PTFE pot fi de obicei scurtate în lungime, astfel încât să puteți alege lungimea potrivită.

Astăzi, bijuteriile de buze au, de asemenea, o grosime standard. De obicei, în studiourile profesioniste de piercing există ace de piercing de 1,2mm . În mod similar, această dimensiune este standard și la bijuteriile de piercing ce le veți găsi pe BodyMod.ro. Se va specifica în mod clar dacă se vând cu alte dimensiuni.

Piercing-urile de buze au, de asemenea, un mare avantaj prin faptul că pot fi ascunse cu ușurință cu un "opritor"transparent, oferind posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de piercing. Cel mai adesea, nu există nici o problemă de comutare între inel cu bilă, inele complete, potcoava și labret.

Așteptăm cu nerăbdare să-ți oferim următorul piercing de buze.