-15% la toate bijuteriile
Se aplică automat la checkout
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Plug de ureche din lemn snakewood-15%

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

39,00 Lei -15%
în stoc

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

Acest plug este făcut din lemn, un material organic. Tipul de lemn din care este făcut, după cum numele sugerează, este lemn șarpe.

Structura acestui lemn ne amintește de modelele pielii de șarpe. Această textură caracteristică distinctivă este un model unic în care nu vei găsi două plug-uri identice. Are linii șerpuite la suprafață, marcante prin tonuri contrastante de la bază. Culorile pot fi diferite de la un model la altul, dar sunt în mod normal maro roșcat, cu linii maro închis sau negre. Liniile pot fi ușor notabile în partea din față și în spatele plug-ului, mai ales sub lumină. În plus una din caracteristicile lemnului șarpe este că poate fi tratat cu ulei - precum uleiul de jojoba - ce îi va oferi un look complet nou după un timp. Ține minte că nu trebuie expus aburilor sau umidității, deci îți recomandăm să-l dai jos înainte de a face baie.

Dacă vrei să fi fericita proprietară acestui plug exotic din lemn de șarpe, alege-ți mărimea din meniul alăturat pozei. Poți alege din mărimi diferite între 0g și 1 inch (8 -25 mm). Dacă vei cumpăra două plug-uri, vom face tot ce putem să-ți selectăm două similare.

Detalii
NumePlug de ureche din lemn snakewood
SKUPlug-97
Campanie-15%
TypePlug
Parte a corpuluiStretching
MaterialLemn
Adâncime11.5 mm
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Plug de ureche din lemn snakewood
Rating-ul tău
Plug de ureche din lemn snakewood