• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 271

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 271

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Lărgirea piercing-urilor

Lărgirea piercing-urilor a devenit pentru foarte mulți una dintre cele mai importante forme de decorare a corpului și a fost întotdeauna o categorie pe care am iubit-o la magazinul BodyMod.ro.

Categoria Lărgirea sau Stretching-ul piercing-urilor nu numai că include o multitudine de modele, dar oferă și multe opțiuni diferite ale dimensiunilor individuale care merită notate. Multe modele detaliate nu sunt disponibile în dimensiunile mai mici, dar ceea ce e frumos cânde e mic nu este neapărat și frumos în versiune mare și invers. Stretchingul sau lărgirea piercing-ului este și rămâne o formă foarte personală de decorare, deoarece doar imaginația și limitele anatomice pun capăt tuturor posibilităților.

Aici, în magazinul web veți găsi plug-uri și tuneluri de urechi pornind de la numai 1,2 mm până la aproximativ 40 mm, Da ai citit bine de fapt, și într-adevăr, tunelurile sunt disponibile de la numai 1,2 mm diametru găurii. Dar mai mult despre asta mai jos. Deocamdată este vorba despre bijuterii.

Plug-uri li tuneluri

Aici, în magazinul web, veți găsi un ocean de bijuterii pentru lărgirea piercing-ului urechii. Cele două modele primare sunt plug-urile și tunelurile de ureche.Veți găsi diferența în proiectarea formei bijuteriilor. Plug-urile sunt solide și umplu întreaga lărgire a piercing-ului lobului urechii, în timp ce un tunel este gol la interior, lăsând să se vadă prin piercing-ul tău - Deci, un tunel prin piercing-ul tău lărgit.

Plug-urile și tunelurile vin, de asemenea, în mai multe materiale diferite și fiecare material are argumente pro și contra. La magazinul BodyMod.ro furnizăm în principal următoarele materiale:

 • Oțel chirurgical
 • Acril
 • Silicon
 • Lemn
 • Corn și os

Tapere

Desigur avem și Tapere pentru stretching în magazin. Vei găsi orice, de la tapere acrilice obișnuite, cu inele-O și modelate ca niște conuri lungi, până la modele mai speciale. De exemplu tapere din corn și os, tapere cu pete, tapere spiralate,etc.

Alegerea este doar a ta și poți fi sigur că vei găsi un taper de stretching ieftin aici, în magazinul BodyMod.

Plug-uri false

Dacă vă îndoiți de modul în care va arăta largirea piercing-ului tău, ar putea fi o idee să începi cu un plug fals sau un taper fals. Tot ce ai nevoie este o gaură obișnuită în ureche și în curând vei fi în stare să te întrebi dacă ți se va potrivi o lărgire adevărată a piercing-ului.

Abonați-vă la Feed-uri RSS