• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 84

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 84

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tijă nazală

Tija nazală este o piesă foarte simplă de bijuterie pe care o poartă foarte mulți dintre cei cu piercing-uri în nas. Toate bijuteriile de piercing au propriile avantaje și dezavantaje, dar în același timp este știut că nu toți utilizatorii experimentează aceste aspecte în același mod. Cei care preferă tija nazală, în locul unui șurub-nazal sau inel, motivează acest lucru datorită faptului că sunt foarte ușor de pus și de scos. După cum indică și numele, o tijă nazală este o piesă complet simplă, fară curbe sau părți care sa fie fixate pe o anumită poziție.

Beneficiile tijelor nazale

Există mulți utilizatori care utilizează doar tije nazale în piercing-ul nasului, doar pentru că sunt atât de ușor de utilizat. În timp ce unii pot experimenta neplăceri și disconfort asociate cu inserarea șuruburilor nazale care trebuie rotite și inserate ușor în poziție, tija de nas este o bijuterie foarte ușor și simplu de folosit. Tija dreaptă alunecă ușor în gaura piercing-ului până când mica bilă de la capăt se asează pe gaură. Mica bilă asigură că bijuteria este în locul ei în nas și în același timp acționează ca un opritor de protecție, în cazul șocurilor sau când vă suflați nasul.

Alte beneficii pe care le menționează adesea utilizatorii de tijă nazală sunt date de faptul că evită sentimentul unui corp străin în interiorul nasului. La șuruburile nazale întreaga parte a șurubului este situată în interiorul nasului și există unele persoane carora nu le place, deoarece simt că ocupă prea mult spațiu în nas. În plus, șurubul este plat și de aceea stă în interiorul nărilor, deci nu vei putea evita senzația că este acolo. Unii oameni se obișnuiesc cu senzația, în timp ce alții nu reușesc și preferă să folosească o tijă.

Cu o tijă nazală, aproape că nu simți că ai ceva în nas. Tija intră bine chiar prin gaura piercing-ului și în cazul în care este puțin mai lungă decât grosimea peretelui dvs. nazal, se va extinde doar un pic pe interiorul nării. Bila opritoare a tijei va atârna în aer in nas, nai degrabă decât pe interiorul nărilor unde prezența ei ar putea fi resimțită, așa cum e cazul șuruburilor nazale.

Nu în ultimul rând, există și unii care preferă să folosească tijele, deoarece există o tendință minimă ca murdăria naturală din nări să se prindă în ea. Este tocmai din cauza formei sale drepte, ceea ce face dificil pentru murdărie și altele asemenea, să stea pe ea.

Când trebuie să alegi tija nazală?

Dacă îți place să-ți schimbi bijuteriile piercing des, poate chiar și în fiecare zi, atunci tija nazală va fi, cu siguranță, o alegere evidentă pentru tine. Pentru că este atât de ușor și simplu de pus și de scos, este ceva ce poate intra cu ușurință în rutina ta de dimineață, fără a fi nevoie să pierzi mult timp cu ea. În plus, tijele de nas sunt, de obicei, de asemenea, puțin mai ieftine decât șuruburile nazale, așa că există spațiu de economisire pentru a cumpăra mai multe modele decât ar fi posibil în cazul șuruburilor nazale.

În plus, este aproape doar o chestiune de a privi beneficiile așa cum sunt descrise mai sus și de a încerca să evaluezi cum vrei tu lucrurile descrise acolo. Dacă sunteți un utilizator complet nou de piercing nazal și, prin urmare, aveți îndoieli cu privire la ceea ce este mai bine pentru dvs., puteți, de asemenea, să cumpărați o tijă de nas și un șurub nazal și apoi să le încercați înainte de a vă decide pentru unul sau pentru altul.