• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 67

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 67

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Inele pentru piercing-uri nazale

Inelele nazale sunt o bijuterie de piercing foarte populară, disponibilă într-o varietate de culori și modele. Mulți au inelul lor nazal așezat într-o tijă nazală obișnuită în partea de jos pe o parte a nasului, loc numit aripă nazală, dar ele pot fi, de asemenea, folosite pentru piercing-ul de sept în peretele despărțitor dintre nări. Un inel nazal poate fi proiectat în moduri diferite, toate putând fi utilizate în piercing-urile nazale comune. La un piercing de sept sunt unele modele sunt mai practice decât altele. În general, este mai bine să folosești inelele nazale într-un piercing de sept decât în tipul care arată aproape ca un cârlig mic cu o bilă, deoarece inelul nu este complet închis. Pot exista atât inele complete, inele cu bile sau inele cu modele variate.

Materiale pentru piercing-urile nazale

Inele nazale sunt realizate din mai multe materiale diferite, dar vă recomandăm să utilizați numai titan, oțel chirurgical sau aur pentru piercing-ul nasului. Dacă rămâneți la materialele recomandate nu ar trebui să apară probleme majore cu piercing-ul nasului. Mai presus de toate, trebuie să vă abțineți de la folosirea argintului în perforarea nasului. Argintul are proprietatea nefericită că oxidează și își schimbă culoarea, așa cum poate ați experimentat la coliere și inele sau la alte bijuterii din argint. Deci, dacă aveți un inel nazal din argint, această bijuterie se va comporta exact la fel ca alte bijuterii din argint. Prin urmare, aceasta va duce la colorarea pielii dvs., astfel încât veți avea pete urâte, negre pe nas. Mai mult decât atât, conținutul de nichel al argintului este mai mare în comparație cu alte materiale și este, în sine, un motiv mai mult decât suficient pentru a sta departe de folosirea bijuteriilor piercing din argint.

Dacă suferiți de alergii la nichel ar trebui să alegeți cu siguranta un inel de nas din titan, acesta fiind un material extrem de pur și puternic și de asemenea, complet lipsit de nichel. În general, titanul este cel mai pur material pe care îl puteți utiliza în piercing-uri, dar, pe de altă parte, costă puțin mai mult decât oțelul chirurgical. Cu toate acestea, nu este nimic în neregulă cu utilizarea oțelului chirurgical în piercing-urile de nas, oțelul chirurgical fiind, de asemenea, un material excelent pentru corpul bijuteriilor și este, de aceea, cel mai frecvent utilizat.

Diferite tipuri de inele nazale

Inelele complete sunt foarte populare și au posibilitatea de a fi rotite complet odată intrate in piele. Un inel complet se deschide, de obicei, făcând click / apăsând pe un mic segment al inelului. Este mai ușor în practică decât sună în teorie. În mod alternativ, avem și niște inele complete simple, care au nevoie doar de o mișcare mică înainte și înapoi pentru a se deschide și a închide din nou fără ca o parte a inelului să fie complet îndepărtată.

Inelele cu bile sunt deschise și închise aproape în același mod ca inelele complete, tocmai pentru că este o bilă care este apăsată și scoasă din inelul însuși. Ele sunt astfel proiectate încât au două mici adâncituri pe ambele părți ale bilei, intre care bila se fixează pe lăcașul ei. Chiar și în acest caz, există o versiune simplificată, numită inel cu bila fixă, la care bila este sudată pe o parte a inelului. La fel ca și la exemplul inelului simplu complet, acest inel trebuie, de asemenea, să fie deschis printr-o mică apăsare. Bila va rămâne pe inel în acest caz deoarece este sudată.

Nu în ultimul rând, există și inele nazale semi-deschise, care sunt destinate în mod special pentru piercinguri în aripile nazale. Acesta este tipul de inel care nu este potrivit pentru piercing-uri de sept și arată ca o mică literă "C", dar e puțin mai închisă decât litera. Deschiderea inelului are, de obicei, o bilă fixă pe o parte care se așează pe interiorul nasului servind ca opritor, astfel încât inelul să nu cadă. Mulți apreciază acest tip de inel deoarece alunecă cu ușurință în și din nas, fără a fi nevoie să fie demontat și reasambalt. Acest inel poate fi, de asemenea, utilizat în cazul în care v-ați făcut piercing la un bijutier și când inelul vine în grosimi mai mici.