BodyMod este deschis și lucrează ca de obicei. Va avertizăm că anumite colete ar putea fi livrate cu întârziere.

 • Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 15,20 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 335

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 335

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing de nas

Piercing-urile nazale sunt unele dintre cele mai faimoase piercinguri din lume și pot fi găsite în fiecare colț al planetei noastre. Citiți mai multe despre piercing-urile nazale în această pagină.

Piercing-ul de nas - un piercing cu o lungă istorie

Piercing-ul nasului a fost împreună cu noi de mii de ani și continuă să fie popular și astăzi. A fost inițial "inventat" de oamenii triburilor primitive și a fost folosit ca protecție împotriva duhurilor rele. Existau deja câteva variante ale piercing-ului nazal, precum piercing-ul de sept și mult mai obișnuitul piercing în mușchiul nasului. Astăzi, cel mai popular piercing nazal este, în mod clar, cel în nas propriu-zis, dar din ce în ce mai mulți află despre piercing-ul de sept care este tot mai trendy. .

Bijuterii pentru piercing-ul de nas

Desigur, aceastea depind de tipul de piercing de nas pe care îl ai atunci când alegi bijuteriile, dar există totuși unele bijuterii-piercing, cum ar fi inelele, care pot fi folosite pentru toate tipurile de piercing nas. Cea mai obișnuită bijuterie pentru piercing-ul nasului este un șurub nazal, care și-a luat numele după filetul care se află în partea inferioară a bijuteriilor. Puteți obține, de asemenea, o tijă nazală care este, de fapt, o tijă dreaptă, de obicei cu o piatră în partea de sus. De asemenea, puteți alege să utilizați un inel în piercing-ul nasului. Inelele vin în mai multe modele diferite, spre exemplu

Cum se face un piercing nazal?

Un piercing nazal este întotdeauna făcut cu un ac, cel puțin dacă este făcut de un artist piercing profesionist. Dacă "artistul" vrea să ți-l facă cu un pistol de ureche, ia-ți hainele și pleacă de acolo, deoarece pistolul de ureche nu este deloc igienic pentru a fi folosit în astfel de cazuri. Un pistol de urechi nu poate fi sterilizat și, prin urmare, riscați ca sângele și alte chestii să rămână pe el de la un alt client. Acest lucru vă poate infecta cu diverse boli, iar acest lucru ar trebui evitat, mereu. Un alt dezavantaj este că un pistol de ureche face o gaură mult mai mare decât este necesar, ceea ce poate rezulta în mai mult țesut cicatrizat decât este necesar. Nu în ultimul rând, un pistol de ureche nu face niciodată găuri standard pentru bijuterii piercing. Un pistol de ureche face în mod obișnuit numai găuri de 0,8 mm, ceea ce face foarte dificilă găsirea bijuteriilor potrivite pentru piercing.
Dacă piercing-ul nazal se face corect, zona este mai întâi dezinfectată și se face un punct cu un marker de steril de unică folosință. Dupa aceasta, se introduce acul care este imediat urmat de bijuteria de piercing. Este ușor, rapid și eficient. Ulterior, zona trebuie curățată cu un săpun cu PH neutru și solutie salina izotonica. Ai putea și tu să faci asta. Citește mai multe despre îngrijirea de după piercing în paginile magazinului nostru online.