Informație: BodyMod este deschis și ne asigurăm în continuare să vă livrăm piercing-urile în cutia poștală!

 • Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 19 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

3 Articol(e)

pe pagină

3 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tuneluri din silicon

Tunelurile din silicon sunt unele din cele mai populare tipuri de tuneluri. Materialul de silicon este cunoscut a fi foarte moale si maleabil, garantându-vă o experiență fantastică, atunci când vreți să purtați un tunel de ureche pentru prima dată sau când aveți nevoie de unul. Marginile tunelurilor din silicon sunt ușor de îndoit, ceea ce ajută la scoaterea acestora din urechi fără durere.

Mai jos puteti citi mai multe despre tuneluri de silicon. De exemplu, puteți citi de ce tunelurile din silicon sunt atât de populare și cum diferă tunelurile siliconice de alte tipuri de tuneluri.

De ce este tunelul de silicon atât de bun?

Siliconul este un material excelent care facilitează foarte mult purtarea tunelurilor în lobul urechilor. Deoarece siliconul este un material foarte flexibil și maleabil, puteți conecta tunelul de silicon în ureche fără mari probleme. De exemplu, dacă aveți un tunel din oțel, poate fi foarte dificil să așezați tunelul în poziție.

Tunelurile din silicon sunt, de asemenea, foarte populare, deoarece materialul este atât moale cât și confortabil. În același timp, este foarte rezistent, ceea ce reprezintă un avantaj clar atunci când trebuie să aveți tunelul de silicon în lobul urechii. În plus, reacțiile alergice sunt foarte rare. Siliconul este un material fantastic pentru tuneluri.

La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de tuneluri de ureche din silicon

Aici, la magazinul BodyMod.ro, avem o gamă largă de tuneluri din silicon. Avem câte ceva pentru toată lumea. Puteți găsi tunelurile noastre din silicon într-o mare varietate de culori. Nu este nici un secret că ne plac tunelurile în culori luminoase, astfel încât avem o mulțime de tuneluri din acest tip. În plus, avem, de asemenea, o mulțime de tuneluri de silicon cu motive diferite în mijloc. Avem, printre altele, un tunel de silicon, cu un model în formă de inimă în mijloc. Aruncați o privire la selecția noastră variată și inspirați-vă să vă cumpărați următorul tunel din silicon.

Cum diferă tunelurile din silicon de alte tuneluri?

Tunelurile din silicon diferă semnificativ de celelalte tipuri de tuneluri, dacă vă uitați la material. Tunelurile din silicon sunt foarte moi, ceea ce reprezintă o diferență semnificativă față de celelalte tipuri de tuneluri care sunt foarte grele. Prin urmare, este mai puțin dureros să plasezi un tunel din silicon în lobul urechii decât să plasezi un tunel din lemn sau din oțel. În plus, cu tunelurile din silicon este, de asemenea, mult mai ușor să dormi, deoarece siliconul se adaptează la mediul înconjurător. Prin urmare, este foarte natural să experimentați mai puțină iritație dormind cu aceste tipuri de tuneluri noaptea.

Doriți să știți mai multe despre tunelurile din silicon?

Dacă tocmai ți-ai făcut gaura de lărgire a piercing-ului, nu ar trebui să utilizați tuneluri din silicon înainte ca gaura să fie 100% vindecată. Pielea ta nu poate respira prin silicon. Prin urmare, se recomandă să începeți cu un tunel din acril sau din oțel.

Este important să vă curățați locul lărgirii piercing-ului și tunelul în mod regulat, astfel încât să nu apară nici o inflamație a lobului urechii. Siliconul este foarte ușor de spălat și poate rezista mult timp. Prin urmare, puteți scoate în siguranță tunelul din silicon și să-l speli cu apă și lichide de curățare.