• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 49

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 49

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tuneluri din oțel chirurgical

Tunelurile din oțel chirurgical sunt bijuterii foarte frumoase pentru lărgirea piercing-ului, care au un aspect atât dur, cât și elegant în același timp. Oțelul chirurgical este un material de calitate care se potrivește majorității gusturilor. Mai jos puteți citi mai multe despre tunelurile din oțelul chirurgical. Puteți citi despre avantajele și dezavantajele materialului și despre modul în care oțelul chirurgical poate fi atât dur și elegant în același timp.

Selecție largă de tuneluri din oțel chirurgical

La magazinul BodyMod.ro avem o mare selecție de tuneluri din oțel chirurgical. Avem o selecție mare, deoarece vrem să vă oferim cele mai bune opțiuni pentru alegerea unei bijuterii așa cum vă place. La noi veți găsi tuneluri în diferite culori și decorațiuni.

Trimiteți un semnal dur și exclusivist cu acest tip de bijuterii

Tunelurile din oțel chirurgical pot fi folosite în special pentru a adăuga un plus de ținutelor dvs.. Purtând un tunel fabricat din oțel chirurgical, trimiteți un semnal dur și exclusivist. Cu toate acestea, acest tip de tunel poate trimite, de asemenea, un semnal de eleganță și rafinament. Depinde foarte mult de hainele pe care le purtați. Dacă purtați o jachetă din piele și, în general, aveți un aspect de rocker, veți trimite, fără îndoială, semnalele dure. Dacă, pe de altă parte, purtați haine mai feminine și alegeți un tunel echipat cu o piatră, veți transmite un semnal de eleganță și sofisticare.

Când alegeți aspectul tunelului dvs. este mai mult vorba despre modul în care arată stilul dvs. De obicei, doriți să potriviți stilul vestimentar cu tunelul ales pentru a obține un aspect uniform. Nu există nicio îndoială că va trebui să găsiți un tunel care vă convine. Avem o selecție largă de tuneluri din oțel chirurgical, din care uneori poate fi dificil de ales.

Avantajele și dezavantajele utilizării tunelurilor de oțel chirurgical

Nu există nici o îndoială că tunelurile realizate în oțel chirurgical sunt incredibil de frumoase și arată foarte elegant. Avantajul clar al tunelurilor de oțel chirurgical este acela că, cu o astfel de podoabă în lobul urechii, se realizează un aspect foarte exclusivist și dur. În plus, oțelul chirurgical este, de asemenea, semnificativ mai ieftin decât, de exemplu, titanul. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra o bijuterie frumoasă pentru ureche cu bani puțini. Mai mult, tunelurile din oțel chirurgical pot fi de asemenea sterilizate, ceea ce nu se poate face în cazul tunelului acrilic.

Pentru unii oameni, tunelurile din oțel chirurgical pot fi un dezavantaj numai din cauza greutății. Deoarece oțelul chirurgical este oarecum mai greu decât, de exemplu, acrilul, unii oameni pot simți că este prea greu pentru a le acoperi lobul urechii. Cu toate acestea, este foarte diferit de la o persoană la alta modul de a simți o greutate prea mare, iar acest lucru variază și de la o bijuterie la altă bijuterie. Prin urmare, dezavantajul greutății este în esență o chestiune de gust de la persoană la persoană.

S-ar putea rezolva problema cumpărând un tunel din acril si unul din oțel chirurgical pentru a le schimba atunci cand ați putea simți lobul urechii prea obosit pentru a ține oțelul.

Sperăm să alegeți un tunel care să fie pe gustul dvs.