• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

17 Articol(e)

pe pagină

17 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tuneluri din materiale naturale, organice

Tunelurile din materiale naturale au devenit foarte populare recent. Bijuteriile din materiale naturale au devenit mai ales populare la cei care doresc să poarte niște bijuterii ușor diferite, în timp ce vor să arate că prețuiesc materialele naturale. Mai jos puteți citi mai multe despre tunelurile noastre naturale. Veți putea, printre altele, să citiți despre selecția noastră largă de tuneluri naturale, precum și argumentele pro și contra de așezare a bijuteriilor în lărgirea piercing-ului.

Materiale naturale frumoase

Există o mulțime de oameni care iubesc tunelurile naturale din cauza materialelor din care sunt confecționate. Tunelurile din materiale naturale nu sunt fabricate numai din lemn. Materiale cum ar fi cornul și osul sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit în acest tip de bijuterii. Un tunel fabricat din material organic este o bijuterie foarte unică pentru multe persoane. Materialele naturale sunt, de fapt, foarte greu de copiat. Nu există doi copaci în lume care sunt 100% identici. Prin urmare, puteți obține un tunel 100% unic, de exemplu, cumpărând unul din lemn, corn sau os.

La magazinul BodyMod.ro puteți găsi o selecție largă de tuneluri naturale

La magazinul BodyMod.ro avem o mare selecție de tuneluri realizate din materiale naturale. Avem, printre altele, tuneluri din lemn, corn și os. Avem chiar și ceva atât de special ca tunelurile făcute dintr-un corn de bivol de apă - ceva mai deosebit decât atât nu veți găsi.

Tunelurile naturale sunt în special pentru dvs., care doriți să vă distingeți cu o bijuterie organică. Deoarece nu există două tuneluri naturale care sunt la fel, aveți posibilitatea să vă diferențiați în mod semnificativ de ceilalți. Și, în același timp, este un sentiment foarte cool să știți că purtați o bijuterie 100% unică pentru lărgirea piercing-ului lobului urechii.

Bine de știut despre tunelurile naturale

Marele avantaj al purtării tunelurilor naturale este acela că nu există un tunel asemănător cu un altul. Deoarece materialele sunt naturale, este extrem de dificil (dacă nu imposibil) să fie copiate aceste tip-uri de bijuterii. De exemplu, dacă cumpărați un tunel natural din lemn, puteți fi sigur că nu există alți oameni care să aibă același lucru. Același lucru este valabil dacă ați achiziționat un tunel natural din corn sau os. Astfel, vă asigurați un tunel foarte unic dacă îl cumpărați într-un material natural.

Un alt avantaj clar al utilizării materialelor organice în tuneluri este faptul că pielea dvs. poate respira cu ușurință. Acest avantaj este vizibil în special dacă aveți un tunel din lemn. Deoarece lemnul este plin de pori de dimensiuni diferite, pielea are cele mai bune condiții pentru a respira. În acest fel vei evita ca lobul urechii să înceapă să miroasă urât datorită lipsei de aer.

Singurul dezavantaj al materialelor naturale este că nu le puteți folosi în timpul perioadei de vindecare. Deoarece materialele organice absorb fluidele, este o idee proastă să le folosești dacă rana inițială a piercing-ului nu este încă vindecată.