• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

18 Articol(e)

pe pagină

18 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tuneluri pentru lărgire piercing din acril

Dacă îți dorești sau chiar ai început să-ți faci o lărgire a piercing-ului lobului urechii, poți profita de avantajele folosirii unui tunel de ureche acrilic. Un tunel acrilic diferă semnificativ de tunelurile realizate din metal. Greutatea unui tunel din acril pentru lărgire este considerabil mai mică decât dacă ai folosi un tunel confecționat din metal. Prin urmare, procesul de lărgire a piercing-ului poate deveni mult mai confortabil, de exemplu, dacă nu-ți place să simți o greutate în lobul urechii.

Mai jos puteți citi mai multe despre tunelurile acrilice pentru întindere. Printre altele, puteți citi despre gama noastră largă de tuneluri acrilice și despre ceea ce este un tunel acrilic în mod concret. Sperăm să puteți găsi un tunel acrilic din gama noastră care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

O gamă largă de tuneluri acrilice pentru lărgirea piercing-ului

Aici, la magazinul BodyMod.ro avem o mare selecție de tuneluri acrilice pentru lărgirea piercing-ului. Avem o mulțime de tuneluri acrilice în multe culori și modele diferite. Motivul pentru care avem o selecție atât de mare este că vrem să vă oferim cele mai bune condiții pentru alegerea unui tunel potrivit pentru dvs. și nevoile dvs. Tunelurile acrilice sunt utilizate pe scară largă la cei care fac o întindere. Deoarece acrilul este un material foarte ușor, mulți oameni aleg să cumpere un tunel din acril. Dacă este prima dată când vă faceți o lărgire de piercing, atunci acrilul poate fi o alegere foarte bună. Puteți oricând să comutați la un material mai greu când vă obișnuiți să aveți un tunel în lobul urechii.

Tuneluri acrilice într-o mare de culori

Așa cum am spus, avem o gamă largă de tuneluri acrilice pentru lărgirea ăiercing-ului, într-o mare de culori. Gama noastră largă de culori vă permite să alegeți un tunel acrilic, deoarece nu există foarte multe la fel. Aceasta înseamnă că vă puteți personaliza lărgirea piercing-ului selectând o culoare unică.

Dacă vă place să vă schimbați stilul din când în când, puteți cumpăra două tuneluri în culori diferite. În acest fel, puteți comuta între cele două culori, în funcție de starea de spirit în care vă aflați. Există o mulțime de opțiuni pentru personalizarea stilului dvs. cu tuneluri acrilice.

Ce este un tunel acrilic?

Dacă este prima dată când aveți nevoie de un tunel acrilic, este posibil să nu știți despre ce este vorba. În mod specific, un tunel este un cerc cu o gaură în mijloc. Utilizați acest cerc ca bijuterie într-un piercing extins al lobului urechii, astfel încât să vă puteți uita, în cele din urmă, prin lobul urechii.

Aceste tuneluri sunt realizate în mai multe culori, dimensiuni și materiale diferite. Materialele uzuale sunt acril, lemn, corn, os, oțel chirurgical și silicon. Un tunel acrilic este astfel un tunel realizat din acril. Avantajul acrilului este că acesta este foarte "flexibil" - un material foarte maleabil, făcându-l ușor să ia forma acestor tuneluri (nu înțelegeți greșit că le puteți îndoi singur, pentru că nu puteți). În plus, materialul este foarte ușor în comparație cu metalul, ceea ce asigură o lărgire mai confortabilă.

Atunci când înlocuiți tunelurile, nu uitați să curățați urechea cu produse de îngrijire. Dacă nu o faci, există un risc potențial de inflamație.