• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 88

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 88

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tuneluri

Tunelurile Sunt bijuterii de lărgire a piercing-ului, care, pe scurt, au o gaură prin ele. Spre deosebire de un plug, în cazul tunelurilor puteți vedea prin lărgirea piercing-ului. Plug-urile umplu lărgirea piercing-ului în timp ce un tunel lasă o gaură în mijloc prin care se poate vedea.

Tuneluri în dimensiuni mici și mari

S-ar crede că tunelurile sunt rezervate persoanelor cu lărgiri mari de piercing, dar dacă crezi și tu asta, te înșeli. Astăzi există tuneluri și pentru o întindere de doar 1,2 mm. Este aceeași grosime ca cel mai subțire ac de perforare cu care se poate face un piercing în ureche. Așa că, chiar dacă v-ați străpuns urechea cu o gaură obișnuită, puteți avea totuși un tunel prin ureche. Dar trebuie spus că gaura este incredibil de mică, și, prin urmare, este, de asemenea, distractiv ca să ai tuneluri atât de mici.

Tuneluri de lărgire piercing de 4-10 mm

Majoritatea lărgirilor de piecing au între 4 și 10 mm, dar de obicei sunt mai mici. Un tunel, are, de obicei, o gaură mică prin ureche de 4mm. Cele mai multe bijuterii din magazinul BodyMod.ro au doar dimensiuni de peste 10 mm, la fel ca cele mai populare modele.

Tuneluri mari

La magazinul BodyMod.ro veți găsi, de asemenea, tuneluri de ureche mai mari de 10 mm diametru. Dar, de fapt, avem și mărimi de peste 51 mm - care este chiar o dimensiune foarte mare. Din păcate, multe din modelele noastre au în jur de 16 mm, dar ne extindem în mod constant gama de modele, atat în ceea ce privește grosimea cât și diametrul tunelurilor de ureche.