• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

29 Articol(e)

pe pagină

29 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Plug-uri din oțel chirurgical

Sunteți în căutarea unei bijuterii frumoase pentru lărgirea piercing-ului lobului urechii? La magazinul BodyMod.ro avem plug-uri din oțel chirurgical. Aceste plug-uri sunt adesea considerate cele mai frumoase, deoarece sunt fabricate din oțel chirurgical și reflectă o anumită calitate. Chiar dacă calitatea dopurilor/plug-urilor din oțel chirurgical este foarte mare, prețurile noastre sunt foarte accesibile. Deci, puteți să comandați în siguranță următoarele dvs. plug-uri la magazinul BodyMod.ro.

În textul de mai jos, puteți afla mai multe despre plug-urile din oțel chirurgical. De exemplu, puteți citi despre beneficiile alegerii unui plug din oțel chirurgical. În plus, veți dobândi, de asemenea, o cunoaștere foarte bună a igienei piercing-urilor - un aspect foarte, foarte important.

Avantajele plug-urilor din oțel chirurgical

Există o serie de avantaje pentru alegerea oțelului chirurgical ca material. În primul rând, oțelul chirurgical este semnificativ mai ieftin decât titanul. Oțelul chirurgical are, de asemenea, avantajul că poate fi sterilizat, ceea ce reprezintă un factor foarte important dacă doriți o igienă bună. De asemenea,oțelul chirurgical nu se decolorează. Dacă apare o decolorare, aceasta este dată doar de murdărie, care poate fi ușor spălată. Oțelul chirurgical poate fi utilizat, de asemenea, direct într-o nouă lărgire a piercing-ului..

Unii preferă să aibă o greutate suplimentară în ureche atunci când își lărgesc piercing-ul lobului urechii. În acest caz, este evident să se aleagă oțelul chirurgical, deoarece este de obicei mai greu decât, de exemplu, acrilul și lemnul. Unul dintre cele mai mari beneficii ale plug-urilor din oțel chirurgical este acela că pot fi placate atât cu aur cât și cu titan. Acest lucru înseamnă că puteți obține plug-uri din oțel chirurgical în toate culorile.

O selecție largă de plug-uri din oțel chirurgical

În magazinul nostru veți găsi o selecție largă de plug-uri din oțel chirurgical. Avem, printre altele, un plug cu piatră albastră și roz cu filet. În plus, avem și cele mai clasice plug-uri cu modele diverse în mijloc. Calitatea plug-urilor / dopurilor este foarte ridicată și ne străduim mereu să oferim cele mai bune rezultate pentru dvs. Chiar dacă calitatea noastră este ridicată, nu înseamnă că prețurile sunt la fel de mari. La magazinul BodyMod.ro avem prețuri scăzute fără a compromite calitatea. Este important pentru noi ca, în calitate de client, să vă simțiți confortabil cumpărând de la noi.

Sfaturi și trucuri pentru o bună igienă

Dacă ați făcut o lărgire a piercing-ului lobului urechii, este important să vă curățați în mod regulat rana inițială. Dacă nu ați curățat rana, inflamația poate apărea foarte repede, și poate fi foarte dificil să scăpați de ea. Dacă aveți un plug din oțel chirurgical în lobul urechii, scoteți-l și sterilizați-l. În acest fel, plug-urile din oțel chirurgical sunt semnificativ mai bune decât alte tipuri de plug-uri, în ceea ce privește posibilitatea de curățare.

Citiți mai multe despre plug-uri și oțelul chirurgical în paginile magazinului nostru online

Dacă doriți să citiți mai multe despre plug-uri sau dopuri li despre oțelul chirurgical, vă rugăm să vizitați diferitele secțiuni ale magazinului nostru online. Aici veți, cel mai probabil, răspunsul la majoritatea întrebărilor dvs. Dacă nu găsiți răspunsurile căutete pe site-ul nostru, nu ezitați să ne contactați.