• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

37 Articol(e)

pe pagină

37 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Plug-uri acrilice pentru lărgirea piercing-ului lobului urechii

Doriți o bijuterie frumoasă pentru lărgirea piercing-ului lobului urechii dvs.? Atunci ar trebui să cumpărați un plug din acril pentru a vă lărgi piercing-ul lobului urechii. La magazinul BodyMod.ro veți găsi multe plug-uri diferite din acril. Avem, de exemplu, o selecție de plug-uri din acril în culori luminiscente. Data viitoare când mergi la o petrecere și ai plugul tău luminiscent în ureche, vei primi mai multă atenție de la cei din jur.

Mai jos puteți citi mai multe despre plug-urile noastre acrilice. De exemplu, puteți citi de ce un plug din acril este un bun punct de plecare dacă aveți în vedere lărgirea piercing-ului. De asemenea, puteți citi câte ceva despre igienă, care este foarte important de urmărit dacă intenționați să faceți o lărgire a piercing-ului în lobul urechii.

Este un plug acrilic bun pentru a începe o lărgire a piercing-ului din lobul urechii?

Dacă vă gândiți să vă lărgiți lobul urechii, utilizați un plug din acril în lobul urechii. Totuși ar trebui să așteptați până când rana inișială a piercing-ului este vindecată complet. Acrilul este un material foarte ușor comparativ cu metalul, ceea ce poate fi foarte ok, deoarece nu există o greutate care să tragă în jos de lobul urechii dvs. Dar acrilul are, de asemenea, o suprafață foarte poroasă care poate absobi, teoretic, fluidele. De aceea ar trebui să aștepți până când urechea este complet vindecată după ce s-a făcut piercing-ul inițial înainte de a folosi plug-ul acrilic. Așa cum știți probabil și de la plug-uri și tuneluri din materiale organice.

La magazinul BodyMod.ro avem o mare selecție de plug-uri acrilice

La magazinul BodyMod.ro puteți cumpăra mai multe plug-uri într-o varietate de modele, materiale și decorațiuni la prețuri accesibile. Chiar dacă prețurile noastre sunt scăzute, nu înseamnă că și calitatea este le fel. Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate și nu facem compromisuri niciodată în privința acesteia.

Gama noastră de plug-uri este vastă. Puteți cumpăra plug-uri din acril, oțel chirurgical, silicon și din materiale organice/naturale. Varietatea noastră de materiale și modele vă permite să alegeți dintr-o mulțime de plug-uri interesante. Uitați-vă la selecția noastră largă de plug-uri acrilice și inspirați-vă să vă cumpărați următorul plug / dop pentru piercing-ul lobului urechii.

Doriți să aflați mai multe despre plug-urile acrilice?

Dacă doriți să citiți mai multe despre plug-urile acrilice, vă rugăm să vizitați produsele din magazinul nostru online. Aici veți găsi o mulțime detalii în care aveți posibilitatea să găsiți informatii relevante despre plug-uri în general, dar și despre celelalte materiale pe care le oferim. De exemplu, puteți citi despre avantajele și dezavantajele acrilului. Dacă nu ați încercat să faceți o lărgire a piercing-ului lobului urechii înainte, vă recomandăm să vă petreceți puțin timp informându-vă. Este o idee bună să ai un bagaj serios de informații înainte de a începe o lărgire.

Amintiți-vă de o bună igienă

Ca și în cazul altor piercinguri,trebuie să vă amintiți, de asemenea, să vă curățați lărgirea piercing-ului lobului urechii în mod regulat. Dacă nu vă curățați în mod corespunzător, inflamația se va produce foarte repede, ceea ce înseamnă că cel mai probabil trebuie să scoateți plug-ul și să așteptați să dispară inflamația. La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de produse de îngrijire, care vă pot ajuta să vă păstrați lărgirea piercing-ului curată și în în bună regulă.