• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

29 Articol(e)

pe pagină

29 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Plug-uri false - obțineți o întindere falsă a piercing-ului urechii, aici.

Dacă credeți că plug-urile de ureche pentru lărgirea piercing-ului arată bine, dar nu vreți să vă faceți o lărgire a găurii din ureche - atunci avem soluția pentru dumneavoastră. Cu plug-urile false este posibil să obțineți o ureche care pare a avea un piercing lărgit. Plug-urile false arată 100% ca niște plug-uri reale. Singura diferență este că plug-urile false se comportă ca niște cercei, în loc să lărgească o gaură de piercing ca plug-urile reale. Nu-i așa că e o chestie smart?

O selecție largă de plug-uri false pentru aceia dintre dvs. care doresc să trișeze o lărgire reală a piercing-ului lobului urechii.

La magazinul BodyMod avem multe plug-uri false în o mulțime de forme și culori diferite. De exemplu, avem un plug fals care este în formă de conservă. Plug-ul sub formă de conservă din tablă este un produs distractiv, care, fără îndoială, se aseamănă cu un plug real când îl purtați în piercing-ul urechii. Pe lângă plug-uri în formă de conserve, avem și tapere spiralate false. Taperele spiralate sunt o bijuterie foarte cool și sunt potrivite în mod special pentru bijuterii piercing false. Este foarte greu să vezi diferența dintre un taper spiralat fals și un taper spiralat veritabil. Prin urmare, puteți comanda în condiții de siguranță un taper spiralat fals și să pretindeți că este autentic.

De ce să folosiți tapere false?

Există mulți care aleg să cumpere tapere false în loc să-și facă o lărgire reală a piercing-ului lobului urechii. În primul rând, plug-urile false sunt la fel de frumoase ca și plug-urile reale și de fapt este foarte greu să știi diferența dintre cele false și cele reale. În al doilea rând, plug-urile false sunt foarte populare, deoarece nu toți oamenii îndrăznesc și vor să înceapă să-și facă o lărgire a piercing-ului. Prin urmare, plug-urile false sunt o alternativă excelentă la lărgire, deoarece va dau senzația că aveți o lărgire a piercing-ului urechii. Persoanele care trec pe lângă o persoană cu plug-uri false nu văd dacă este o întindere reală sau falsă. Prin urmare, dopurile false sunt foarte populare.

Iubești piercing-urile iubitei/iubitului? Fă-i cadou un plug fals.

Plug-urile false sunt o idee excelentă de cadou pentru cei care iubesc piercing-urile si arta corporală. Dacă prietena sau prietenul dvs., de exemplu, și-a făcut mai demult un piercing în urechi, atunci puteți cumpăra un plug fals ca o bijuterie. Plug-urile false sunt un cadou distractiv și diferit, iar prietenul tău / prietena ta vor fi, fără îndoială încântați dacă deja cred că piercing-urile sunt o formă distractivă și interesantă de decorare corporală.

Doriți să aflați mai multe despre lărgirea piercing-ului și plug-uri?

În paginile magazinului nostru online este posibil să obțineți o mulțime de cunoștințe despre lărgirea piercing-urilor și plug-uri. Avem informații interesante despre absolut totul din lumea piercing-urilor. Deci, dacă intenționați să vă înlocuiți plug-ul fals cu cel autentic, vă recomandăm să citiți mai multe despre lărgirea piercing-urilor în magazinul nostru online.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă recomandăm să căutați în primul rând răspunsul în magazinull nostru online. Dacă nu găsiți răspunsul pe care îl căutați aici, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta și vă vom răspunde direct de pe magazinul BodyMod.