Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Pachet 8 cercei falși

74,00 Lei
în stoc

Iată o ofertă foarte bună pentru cei care iubesc aspectul brut al piercing-urilor, fără a avea de fapt un piercing făcut. Aici poți obține un pachet cu un total de 8 cercei de piercing fals care pot fi puse și folosite în multe locuri pe corp, numai imaginația proprie fiind cea care stabilește limita.

Poți folosi, bineînțeles, locul clasic, și anume în ureche, unde adesea vezi că cei mai mulți folosesc doar cercei. Dar, de asemenea, putea fi puțin mai creativi și utiliza cercelul în nas, buză sau, poate în buric. Cercelul este realizat cu un mic arc interior care este împins înapoi când cercelul "se deschide". Odată ce bijuteria este în locul ei, ea va sta în cataramă din cauza micului arc și astfel va fi blocată ca o mică clemă.

Desigur, vei primi cele opt cercei în opt culori diferite. Patru dintre ele sunt vopsite în culori relativ clasice, și anume, lucios, negru, auriu și auriu-roșcat. Cu toate acestea, celelalte patru au culori un pic mai îndrăznețe și, astfel, constau din câte un inel verde, albastru, violet și bleu. Sunt, într-adevăr, culori pentru toată lumea și vei găsi ceva potrivit pentru fiecare ocazie.

Detalii
NumePachet 8 cercei falși
SKUFake-Pack-1
Grosimea firului1.6 mm.
Modalitate închidereCu clemă
TypeFake piercing
Diametrul inelului10 mm.
MaterialAlamă
CuloareMix de culori
Tipul placăriiStandard
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Pachet 8 cercei falși
Rating-ul tău
Pachet 8 cercei falși