Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Potcoavă falsă magnetică în diverse culori

34,00 Lei
în stoc

Este dificil să faci bijuterii piercing false, deoarece bijuteriile de piercing obișnuite ar trebui să treacă prin piele. Dar este posibil să faci unul atunci când bijuteria este completă, deci când este făcută dintr-o singură bucată. Acest lucru se datorează faptului că, în aceste cazuri, poți pune un arc în bijuterie pentru a o face să se agațe de pielea de care ar fi atârnat în mod normal. Însă nu poți face acest lucru cu această potcoavă, pentru că este împărțită în două părți. Această mică problemă poate fi rezolvată cu ajutorul unor magneți. Datorită magneților, această bijuterie se descurcă cel mai bine pe acele părți ale corpului unde va fi parțial ascunsă, cum ar fi septul, unde jumătate din piesă va fi ascunsă în nas. Dacă o folosești în alte locuri unde gaura piercingului este în mod normal vizibilă, magneții vor fi și ei vizibili și va fi evident că piercingul tău e fals.
Această bijuterie este perfectă pentru o ședință foto sau pentru cei care nu sunt siguri dacă un piercing în septum le va sta bine. Magneții sunt făcuți pentru a se potrivi în pereții subțiri ai nasului, nu în cartilajul dur pe care îl poți simți cu degetele. Anatomia și grosimea peretelui tău nazal pot afecta modul în care această piesă se va așeza și cât de puternici vor fi magneții.
Poți alege din mai multe culori diferite. Designul este identic la toate modelele, indiferent de culoarea pe care o alegi.
Detalii
NumePotcoavă falsă magnetică în diverse culori
SKUFake-35
Grosimea firului1 mm.
Modalitate închidereMagnetică
TypePiercing fals de sept
Parte a corpuluiSeptum
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei3 mm.
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Potcoavă falsă magnetică în diverse culori
Rating-ul tău
Potcoavă falsă magnetică în diverse culori