• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 134

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 134

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri false

Mulți oameni și-ar dori să-și facă un piercing, dar au dileme privitoare la modul în care va arăta rezultatul. Un motiv ar fi că nu-și doresc să fie ironizați de părinți sau prieteni.

Piercing-urile false arată identic cu cele reale

Un piercing fals este orice tip de piercing care este asftel confecționat încât să nu-ți dai seama că e fals. Bijuteria piercing-ului este, de regulă, ținută în lăcașul ei cu ajutorul magneților.

Piercing-urile false nu sunt permanente

Este important să subliniem că piercing-urile false pot fi purtate câteva ore sau doar o singură zi. Nu sunt pentru uz permanent, dar, totuși, plug-urile false de ureche pot fi folosite oricât de mult, deoarece se așează ca o pereche de cercei veritabili. In mod special, fiți atenți cu piercing-urile false de limbă, deoarece ar putea să se desprindă și să vă alunece pe gât, așa că vă recomandăm atenție când stați culcați și nu adormiți niciodată cu un piercing fals de limbă montat.

Găsiți diverse modele de piercing-uri false aici la magazin

În magazinul nostru online, veți găsi o selecție largă din toate tipurile de bijuterii piercing fals, de la cele de limbă la cele de buze. Dacă te gândești la un model mai special de piercing fals, te încurajăm să contactezi serviciul nostru de clienți, care este oricând gata cu sfaturi și indrumări potrivite.

Dacă ești in dubii privind un piercing permanent, incearcă piercing-urile noastre false.

Oricine poate avea dubii dacă îi va sta bine cu un piercing și piercing-urile false sunt o bună modalitate de a testa cum va arăta înainte de a lua decizia finală. În acest mod, vei fi sigur că rezultatul va fi exact așa cum ai dorit și ți-ai imaginat.Acest mod de a testa a devenit foarte comun, și tot mai mulți clienți apelează la acest tip de bijuterii, iar gama acestora se va lărgi cu siguranță.