• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 193

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 193

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing de Tragus

Piercing-urile de Tragus sunt adesea menționate ca niște frumoase bijuterii de piercing, care emit vibrații feminine. La magazinul BodyMod.ro, vindem aceste piercing-uri de tragus. Gama noastră este largă și, fără îndoială, puteți găsi o bijuterie de tragus care se încadrează în gusturile dvs. La magazinul BodyMod.ro ne concentrăm asupra calității înalte, a prețurilor scăzute și a serviciilor pentru clienți fără egal. Prin urmare, puteți să vă comandați în siguranță următoarea bijuterie de tragus de la noi.

Ce este un piercing de tragus?

Un piercing de tragus este un piercing de ureche făcut în mica bucățică de piele / cartilaj de la intrarea în ureche. La noi puteți găsi o varietate de bijuterii piercing diferite pentru piercing-ul de tragus. Așa cum am menționat, piercing-ul de tragus este un piercing feminin, și de aceea multe femei aleg să și-l facă pentru a radia feminitate. Cee ce este interesant la piercing-ul de tragus, este că puteți utiliza multe bijuterii diferite în el. Puteți folosi tije, inele, labrete și multe altele.

Cum să faci un piercing de tragus

Un piercing de tragus se poate face trecând un ac prin micul cartilaj de la intrarea urechii. Nu trebuie să mai menționăm că acul trebuie să fie steril pentru a preveni infecțiile. Unii oameni experimentează o mică durere făcând acest piercing, dar durerea depinde foarte mult de limitele durerii individuale, precum și cât de bine lucrează și câtă experiență are artistul piercing la serviciile căruia apelați. Dacă apelați la un artist piercing experimentat, este de obicei mai puțin dureros decât dacă folosiți serviciile unuia începător.

Vă sfătuim cu tărie să nu faceți acest piercing cu un pistol de ureche. Utilizarea unui pistol de ureche crește semnificativ șansele de cicatrici și infecții la piercing. Prin urmare, ar trebui să utilizați serviciile unui artist piercing profesionist care utilizează un ac steril pentru a face piercing-uri.

Se poate surzi din cauza unui piercing de tragus?

Răspunsul scurt: Nu, nu se poate. Pe parcursul ultimilor ani au apărut zvonuri datorită unor relatări că ai putea surzi dacă îți faci un piercing în tragus. Acestea sunt zvonuri false li nu există nici o dovadă științifică că ar exista riscul pierderii auzului la practicarea unui astfel de piercing. Oamenii care au colportat zvonurile inițiale, erau convinși că țesutul cicatricial al tragus-ului va crește si va acoperi canalul auditiv. Așa cum am și menționat, nu s-a constatat că acest lucru ar fi avut loc vreodată. Chiar dacă țesutul cicatricial ar crește astfel, acesta s-ar putea elimina simplu printr-o operație simplă. Deci vă puteți face în siguranță un piercing de tragus, pe care alte mii de oameni îl au deja și nu au pățit absolut nimic neplăcut.

Vreți să aflați mai multe despre piercing-urile de tragus?

Dacă doriți să aflați mai multe despre piercing-uri, inclusiv despre piercing-urile de tragus, vă recomandăm să aruncați o privire în paginile magazinului nostru online. Aici am adunat o mulțime de articole despre piercing, care vă pot face mult mai cunoscători cu privire la lumea piercing-urilor. citiți despre diferitele materiale pe care sunt fabricate piercingurile. Ar putea fi, de exemplu, materialele organice care au devenit recent foarte populare printre iubitorii de piercing.

Dacă aveți o întrebare despre bijuterii de piercing la care nu puteți găsi un răspuns, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta să găsiți un răspuns la întrebarea dvs.