• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 182

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 182

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing de Helix

Piercing-ul de Helix este categoria unuia dintre cele mai populare și mai folosite piercing-uri din lume. Cerceii obișnuiți sunt, desigur, mai populari și mai răspândiți, dar dacă nu-i punem la socoteală pe aceștia, piercing-urile de helix sunt de fapt în vârful clasamentului.

In mod special, tinerele femei sunt cele care-și fac un piercing de helix. Motivul ar fi că, pe lângă faptul că oferă un look feminin, acest tip de piercing este și ușor de făcut. Mai jos puteți citi mai multe despre piercing-urile de helix. Vă încurajăm să citiți mai departe dacă doriți să aflați mai multe despre gama largă de piercing-uri de helix să deveniți mai informați despre ceea ce nu trebuie să faceți dacă aveți un piercing în helix.

Găsiți un piercing drăguț de helix în oferta noastră vastă.

Aici, în magazinul web, puteți găsi o gamă largă de piercing-uri de helix diferite. La magazinul BodyMod.ro avem ceva pentru toată lumea. Chiar acum avem, printre altele, un piercing de helix placat cu aur. Piercing-urile placate cu aur sunt indicate atunci când mai purtați o bijuterie de aur și în altă parte - de exemplu în jurul gâtului.

Piercingurile noastre de helix sunt, desigur, de o calitate foarte înaltă. La magazinul BodyMod.ro, cu siguranță nu compromităm calitatea - vrem să livrăm produse de calitate la prețuri accesibile. Prin urmare, puteți face cumpărături în siguranță de la noi.

Cum să-ți faci un piercing de helix?

Piercing-urile de helix sunt făcute în același mod ca mai toate celelalte piercing-uri. Cu toate acestea, există o diferență dacă vă faceți piercing la un artist piercing profesionist sau la un bijutier oarecare. Vă recomandăm, în orice moment, să vă faceți piercing-ul cu un profesionist piercing, deoarece nu veți obține un rezultat la fel de bun acasă sau la un bijutier oarecare.

Sfaturi bune pentru piercing-ul tău de helix

Dacă aveți un piercing de helix sau pur și simplu abia v-ați făcut unul, atunci ar trebui să citiți aici. Ar trebui să evitați întotdeauna să vă scărpinați în piercing. Dacă aveți cea mai mică murdărie pe degete, aceasta va ajunge în piercing și mai târziu riscă să se dezvolte cu siguranță într-o infecție. De aceea, trebuie să vă spălați întotdeauna bine mâinile înainte de a vă atinge piercing-ul.

Pe lângă faptul că trebuie să aveți mereu degetele curate, ar trebui să evitați, pe cât posibil, folosirea clemelor de păr și a obiectelor similare, în apropierea piercing-ului de Helix. De exemplu, dacă ați plasat clemele de păr prea aproape de piercing-ul de Helix, s-ar putea să regretați faptul că piercing-ul se prinde în clemă - și cu siguranță nu va fi prea drăguț. De asemenea, trebuie să aveți grijă cu machiajul și îngrijirea părului. Ar trebui să evitați faptul ca aceste două lucruri să intre în contact cu noul tău piercing de Helix. Odată ce piercing-ul este vindecat 100%, puteți utiliza fixativ și machiaj în apropierea piercing-ului. Cu toate acestea, aveți grijă atunci când le aplicați.

Dacă urmați sfaturile de mai sus, veți asigura piercing-ului dvs. cele mai bune condiții pentru o întreținere optimă, acesta rămânând frumos pe termen lung. Când piercing-ul este vindecat sau se află în plin proces de vindecare, se recomandă să vă curățați în mod regulat piercing-ul cu produse de îngrijire. La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de produse de îngrijire care vă pot ajuta să vă curățați piercing-ul într-un mod optim.

Mult noroc cu piercing-ul dvs. de helix.