• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

41 Articol(e)

pe pagină

41 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Inele pentru piercing-ul sprâncenelor

La magazinul BodyMod.ro, puteți cumpăra inele pentru piercing-ul mușchilor sprâncenelor. Inelele, ca bijuterii de piercing, sunt foarte populare pentru tot felul de piercing-uri și sunt folosite de mulți oameni. Un inel este o bijuterie care dă un stil personal și funcționează perfect pentru a decora o costumație sau un look.

În textul de mai jos puteți citi mai multe despre inelele pentru piercing-urile sprâncenelor. Dacă doriți să știți cum se face un piercing de sprânceană, atunci citiți mai jos. Și dacă sunteți interesat în a avea grijă de piercing în mod corespunzător, ar trebui să citiți, de asemenea, în continuare. Distrează-te cu un inel pentru piercing-ul sprâncenelor!

Selecție mare și interesantă de inele de la magazinul BodyMod.ro

La magazinul BodyMod.ro avem o gamă interesantă și variată de inele cu bile diferite pentru piercing-urile sprâncenelor. Avem, printre altele, foarte asprele și fioroasele inelele cu bile din titan negru. Aceste inele cu bile sunt în special destinate pentru persoanele care doresc să-și confecționeze un look ușor dur. Titanul negru este de asemenea excelent pentru a fi asortat cu o jachetă din piele sau pentru altă îmbrăcăminte din piele.

Inelele noastre cu bile pentru piercing-ul sprâncenelor sunt, desigur, de o calitate foarte bună. În magazinul BodyMod.ro, nu vindem produse pe care nu le putem garanta 100%. Prin urmare, vă puteți aștepta mereu la o selecție de inele de piercing de înaltă calitate. Deși calitatea este foarte ridicată, ne concentrăm în continuare asupra menținerii prețurilor cât mai scăzute. Dorim să vindem produse de calitate la prețuri accesibile.

Crearea unui piercing de sprânceană

Atunci când faceți un piercing de sprâncene, străpungerea se va face fie vertical, fie oblic. Cu toate acestea, este posibilă și perforarea pe orizontală, dar doar artiștii piercing cu adevărat calificați și experimentați sunt cei care folosesc această metodă. Atunci când străpungeți sprâncenele, acordați o atenție specială nervilor din jur. Când acul trece prin sprâncene, bijuteria piercing este introdusă imediat. Poți scoate bijuteria piercing doar după ce rana este 100% vindecată.

Aflați mai multe despre lumea piercing-urilor

Dacă într-adevăr dorești să afli mai multe despre lumea piercing-urilor și tot ce este în ea, atunci credem că ar trebui să arunci o privire prin diferitele pagini ale magazinului nostru online. Am depus mult efort și am petrecut multe ore scriind descrieri interesante și incitante despre piercing-uri. Puteți găsi răspunsuri la o mare de întrebări despre piercing-uri. De exemplu, puteți citi despre avantajele utilizării unui material mai degrabă decât a altui material. În plus, puteți citi, de asemenea, mai multe despre diferitele tipuri de piercing.

Amintiți-vă de buna igienă

După ce ați făcut un piercing, este important să vă aduceți aminte de buna igienă. Atât timp cât piercing-ul nu este 100% vindecat, trebuie să curățați rana cu soluție salină izotonică atât dimineața cât și seara pentru a evita inflamația și infecția. Odată ce rana este completat vindecată trebuie să curățați piercing-ul de 1-2 ori pe săptămână.

Vă recomandăm să utilizați produse de îngrijire , atunci când vă curățați piercing-ul. La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de produse de îngrijire profesionale, care vă pot curăța și menține foarte eficient piercing-ul. Dacă aveți vreo îndoială cu privire la igienă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Noi vă vom arăta calea cea bună de urmat.