BodyMod este deschis și lucrează ca de obicei. Va avertizăm că anumite colete ar putea fi livrate cu întârziere.

 • Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 15,20 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

16 Articol(e)

pe pagină

16 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Expandere pentru lărgirea piercing-ului lobului urechii

Expanderele sunt bijuterii foarte speciale, care sunt disponibile în mai multe modele și materiale diferite. Expanderele sunt pentru aceia dintre dvs. care nu se simt mulțumiți cu lărgirea găurii lobului urechii pe care o aveți deja și care ar dori să facă un pic mai mult din ea, comparativ cu alții. Majoritatea expanderelor sunt bijuteriile mari și frumoase care sunt făcute pentru a fi văzute și observate, dar puteți găsi și unele expandere care sunt proiectate într-o formă puțin mai mică și mai discretă. Dar dacă purtați expandere pentru că sunteți mândri de largirea piercing-urilor și nu vă este teamă să le arătați, atunci cu atât mai mult - acestea ar trebui să fie expresia personalității voastre :-)

Diferitele materiale

Toate expanderele noastre sunt fabricate din diferite tipuri de materiale naturale, care permit pielii din zona lărgirii piercing-ului să respire chiar și în timpul purtării bijuteriilor. În același timp, expanderele sunt, de asemenea, super hipo-alergenice, deoarece nu conțin niciodată nichel sau alte impurități în materia organică din care sunt confecționate. Când alegeți să purtați expandere ca bijuterii în lărgirea piercing-ului dvs., nu este vorba doar de o bijuterie frumoasă pe care o obțineți, ci și de unul dintre cele mai bune materiale pe care le puteți oferi pielii dvs. Cu alte cuvinte, atunci când cumperi expandere, calitatea este garantată în ceea ce privește designul și materialul.

Bijuterii din corn>

Cele mai multe dintre bijuteriile noastre de piercing din corn provin de coarnele bivolilor de apă care au trăit o viață lungă și bună. Bivolul de apă nu este sacrificat pentru a i se recolta coarnele, coarnele acestuia fiind recoltate doar după ce a murit natural. Uneori poate fi necesar să se adauge un pic de culoare pe suprafață, deoarece coarnele pot avea niște dungi vizibile albe sau gri. Dacă nu doriți să vedeți aceste structuri, puteți oferi bijuteriei o anumită culoare de suprafață. Culoarea penetrează imediat și complet materialul, deci nu este ceva care să se steargă la purtări repetate. De fapt, nici nu v-ați fi dat seama de faptul că a fost adăugată o culoare dacă nu ați fi citit acest lucru aici :-) Nuanța materialului din corn poate varia în funcție de culoarea animalului de la care provin coarnele sau de tratamentul color suplimentar care i s-a aplicat.

Bijuterii din lemn

Ca toate celelalte materiale naturale, lemnul este, de asemenea, foarte bun pentru pielea unei lărgiri de piercing complet vindecate. Dar, spre deosebire de multe dintre celelalte materiale organice, lemnul este un material pe care mulți din cei care își lărgesc piercing-ul lobului urechii îl cunosc deja bine. Mulți au purtat deja fie tuneluri de ureche, fie dopuri sau plug-uri din lemn și, prin urmare, îi știu bine toate avantajele. Dar dacă te-ai săturat să folosești doar dopuri / plug-uri sau tuneluri în lărgirea piercing-ului, atunci ar trebui să te orientezi către expanderele unice din lemn. Dacă vrei să fie ceva cu adevărat frumos și special, atunci ai putea încerca expanderul nostru mare și frumos din lemn sculptat cu cele mai uimitoare modele direct în lemn. Cu toate acestea, dacă doriți să începeți cu ceva cu un aspect ușor mai discret, avem, de asemenea, unele tapere spiralate delicioase din lemn, care vor împodobi orice lărgire de piercing într-un mod foarte frumos.

Bijuterii din os

La fel ca bijuteriile făcute din coarne, majoritatea bijuteriilor noastre confecționate din os provin din oasele bivolilor de apă. Și în acest caz vorbim despre un produs excedentar, care se colectează numai după moartea naturală a animalului. Diferența dintre corn și os este în principal dată de culoare. Dacă cornul poate fi întunecat, dacă nu chiar negru, materialul osos este întotdeauna alb sau, cel puțin, foarte strălucitor, deoarece provine din oasele unui animal. Dacă gândul la bijuteriile sculptate frumos vă atrage, aruncați o privire asupra acestor expandere sălbatice, frumose și lucrate manual, în os alb.

Sidef

Și nu în ultimul rând, avem "perla coroanei" expanderelor care este reprezentată de aripile de îngeri lucrate în sidef. Pur și simplu nu există ceva mai frumos decât acest minunat sidef care inglobează o mulțime de nuanțe diferite. Sideful este un material foarte poros la prelucrare, astfel încât procesul artistic a fost lent și aprofundat în timpul creației.

Dacă vrei să obții un aspect de perle fără să fii nevoit să cumperi perlele reale, acum ai această posibilitate. Vezi, de exemplu, cerceii noștri cu aspect perlat, care arată la fel de bine ca și perlele reale.