Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel segmentat din aur de 14 carate cu piatră pătrată

874,00 Lei
în stoc

Acest cercel segmentat frumos și elegant este făcut din aur de 14 carate. Este perfect pentru tine dacă ești o persoană pretențioasă când vine vorba de bijuterii. Se poate spune că cercelul este de cea mai bună calitate și are un design atemporal, fiind decorat doar cu o piatră pătrată superbă.

Cerceii cu segment pot fi purtați în multe tipuri diferite de piercing-uri; arată foarte frumos mai ales în nas, cu piatra strălucitoare în locul perfect. Îl mai poți folosi în buză, ureche, nas, piercing sân, și chiar în părțile genitale. După cum poți vedea, ai mai multe posibilități de a-l purta.

Acest cercel segment poate fi greu de deschis și închis, dar stă cu fermitate la locul său. Noi îți recomandăm să folosești o ustensilă pe care o găsești în tabul Ustensile la noi în magazinul online. Acesta este un cercel segment unic pe care îl poți cumpăra pentru tine sau îl poți face cadou cuiva special.

Detalii
NumeCercel segmentat din aur de 14 carate cu piatră pătrată
SKURing-107
Modalitate închidereSegment
TypeCercel segmentat
Parte a corpuluiLobul urechii, Helix, Forward helix, Conch, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel segmentat din aur de 14 carate cu piatră pătrată
Rating-ul tău
Cercel segmentat din aur de 14 carate cu piatră pătrată