Calendarul de Crăciun Bodymod
Vezi oferta zilei
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Labret cu lună din aur de 14 carate

89,00 Lei
în stoc

Acest labret este decorat cu o mică semilună în partea superioară. Luna se găsește peste un labret făcut din PTFE, care este un material bioplastic maleabil care nu conține nichel. Așa că, dacă ești alergic la metale, PTFE este perfect pentru tine. Este foarte ușor ca de exemplu, poate fi bijuteria perfectă pentru dinții tăi dacă ai o gaură în buze. 

Și încă nu v-am spus ce este mai frumos despre aceasta bijuterie: semiluna este fabricată din aur de 14 carate. În plus, o puteți alege și din aur alb de 14 carate. Aruncă o privire în meniul de pe pagină și selectează culoarea preferată.

Bijuteria se poate folosi în diferite parți ale corpului, inclusiv în buză, cum s-a menționat anterior. Dar se poate folosi, de exemplu, în varii parți ale urechii. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri că alegi mărimile potrivite care coincid cu grosimea găurii de piercing.

Detalii
NumeLabret cu lună din aur de 14 carate
SKULabret-39
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închiderePush-in
TypeLabret
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Lungime8 mm.
Număr bucăți1 buc.
Materiale secundarePTFE
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Labret cu lună din aur de 14 carate
Rating-ul tău
Labret cu lună din aur de 14 carate