• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 19 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 114

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 114

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri de sprâncene

Un piercing de sprânceană este un piercing popular, pe care mulți oameni l-au cunoscut la un moment dat. Aflați mai multe despre Piercing-uri de sprâncene aici.

Cum să faci un piercing de sprânceană

Mușchiul sprâncenelor este, de obicei, străpuns vertical / oblic în sprânceană. Cu toate acestea, puteți face, de asemenea, un piercing orizontal în mușchiul sprâncenei , dar acest lucru necesită un artist piercing cu experiență și calificat. Adâncimea piercing-ului va fi decisă după ce se verifică cât de mult țesut există pentru a susține piercing-ul. Majoritatea mușchilor sprancenelor au, de obicei, între 8 și 10 mm lățime. Cu această lățime evitați să atingeți nervii din spatele sprâncenelor. Lățimea (lungimea dintre bile) are un efect direct asupra adâncimii piercingului. Artistul piercing, trebuie de asemenea să acorde o atenție deosebită nervului supraorbital care se desfășoară în zona dintre nas și globul ocular.

Piercing-urile în sprâncene și posibilele complicații

Există multe complicații posibile pentru un piercing muscular în sprânceană, aici fiind cele mai frecvente.

 • Expunerea: un piercing al mușchilor sprâncenei este expus în mod constant, deoarece zona este expusă la lovituri și, în același timp, incredibil de îngustă. Acest lucru plasează cerințe mari asupra dispozitivului de perforare, care trebuie să ia în considerare întotdeauna acești factori.
 • Inflamația: Din nou, locația este o problemă, deoarece zona este adesea plină de machiaj, transpirație, murdărie etc.
 • Vindecare îndelungată: Datorită lipsei de flexibilitate a pielii, vindecarea poate dureze mult. Această problemă poate fi de obicei rezolvată prin trecerea la o bijuterie mai subțire.

Ce bijuterie de piercing ar trebui să aleg pentru piercing-ul mușchiului sprânceneei

O tijă curbată este întodeauna bijuteria piercing optimă pentru piercing-uri de sprâncene. Forma bijuteriei de piercing se potrivește perfect cu anatomia și pune o presiune minimă asupra piercing-ului. Alternativ, puteți utiliza o tijă (cum ar fi cea curbată) din PTFE, care este un material foarte rezistent și care face mai puțină presiune decât un material tradițional, cum ar fi oțelul chirurgical sau titanul. Dimensiunea este de obicei de 1,2 / 1,6 mm grosime și lungime de 8 mm.