Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Barbell curbată cu pietre

24,00 Lei
în stoc

Ai nevoie de o bijuterie nouă și plină de viață pentru piercing? Atunci această frumoasă tijă curbată, cu o piatră frumoasă la ambele capete, ar putea fi ceea ce cauți. O barbell curbată este ideală pentru piercing-uri de sprâncene, piercing-uri de sân și anumite tipuri de piercing-uri intime. Bijuteria este fabricată din oțel chirurgical și arată foarte frumos cu aspectul ei lucios. Stilul este simplu și atemporal și această poate fi folosită mereu cu orice ocazie.

Tija curbată are o grosime de 1,2 mm și este disponibilă în mai multe lungimi diferite. În acest fel, puteți fi siguri că veți obține o bijuterie care se potrivește perfect cu piercing-ul dvs., indiferent de locul în care intenționați să-l folosești.

Cele două bile care stau la fiecare capăt au un diametru de 3 mm, astfel încât acestea să aibă o dimensiune bună discretă dacă bijuteria urmează să fie folosită în sprâncene, de exemplu. Ambele bile sunt prevăzute cu câte o piatră frumoasă strălucitoare care se află bine încrustată în bilă. Există o veritabilă abundență de culori din care poți alege și ar trebui să fie posibil pentru aproape oricine să găsească culoarea favorită.

Detalii
NumeBarbell curbată cu pietre
SKUBanana-19
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypeBară curbată
Parte a corpuluiSprânceană, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Vertical labret
Lungime8 mm.
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei3 mm.
CuloareLucios
Produsul este lipit?Da
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Barbell curbată cu pietre
Rating-ul tău
Barbell curbată cu pietre