Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Tijă curbată culoare negru mat cu pietre

29,00 Lei
în stoc

Aici poți cumpăra tijă curbată pentru piercing-urile de sfârc sau de sprâncene, care, în orice situație, va atrage atenția. Tija este neagră, dar cu un finisaj mat care îi oferă o strălucire frumoasă. Culoarea neagră mată este în contrast puternic cu pielea și, prin urmare, această bijuterie este, de asemenea, una dintre cele care vor fi cu siguranță observate.

Și, de parcă culoarea neagră frumoasă nu ar fi suficientă, această tijă este de asemenea decorată cu câte o piatră frumoasă, strălucitoare, la fiecare capăt. Pietrele sunt disponibile în șapte culori diferite și dacă doriți cu adevărat să atrageți atenția, atunci cele patru culori, albastru, roșu, verde și roz, sunt într-un contrast foarte puternic cu culoarea neagră. 

În plus față de frumoasele culori ale pietrelor, ai și opțiunea de a alege între două lungimi diferite, și anume 8 mm sau 10 mm, în funcție de locul în care ai nevoie de bijuterii și care, prin urmare, sunt cele mai potrivite pentru piercing-ul tău. Reține că bilele au o dimensiune de 3 mm pe cel mai scurt model, și o dimensiune de 4 mm pe modelul mai lung.

Detalii
NumeTijă curbată culoare negru mat cu pietre
SKUBanana-63
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypeBară curbată
Parte a corpuluiSprânceană, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Vertical labret
MaterialOțel chirurgical
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Tijă curbată culoare negru mat cu pietre
Rating-ul tău
Tijă curbată culoare negru mat cu pietre