Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Bară curbată cu filet interior

39,00 Lei
în stoc

O bară curbată este o mică bijuterie versatilă, deoarece poate fi folosită în multe piercing-uri diferite. Singurul lucru necesar pentru a utiliza o tijă curbată este ca dimensiunile tijei să se potrivească cu dimensiunile piercing-ului pe care îl aveți. De exemplu, dacă aveți un piercing labret vertical cu dimensiunile de 10 mm în lungime și de 1,2 în grosime, atunci ar trebui să comandați această bară curbată cu aceleași dimensiuni. Mărimea bilei este doar o chestiune de gust, deci dacă doriți bile de 3 mm sau bile de 4 mm, puteți alege după caz.

Tija de aici este prevăzută cu un filet interior, ceea ce înseamnă că gaura de filet în sine nu se află în bilă, ci în tijă.  Dacă sunteți unul dintre cei care își schimba bijuteriile de multe ori, este un mare avantaj în a folosi bijuterii cu filet interior.

Așa cum am menționat, tija poate fi aleasă în mai multe dimensiuni diferite. Cu toate acestea, grosimea însăși este limitată la 1,2 mm și 1,6 mm. Dacă doriți o tijă mai groasă, o puteți găsi în categoria "bijuterii mari de piercing". Lungimea tijei și dimensiunea bilelor sunt, de asemenea, ceva ce trebuie să alegeți astfel încât să se potrivească exact cu piercing-ul dvs.
Materialul din care sunt fabricate bijuteriile este oțelul chirurgical, cel mai utilizat material pentru bijuteriile piercing.

Detalii
NumeBară curbată cu filet interior
SKUBanana-77
Modalitate închidereFilet interior
TypeBară curbată
Parte a corpuluiSprânceană, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Bridge, Vertical labret, Isabella, Fourchette, Capișon clitoridian, Albertina, Dydoe, Frenum, Hafada, Lorum, Sfârc
MaterialOțel chirurgical
CuloareLucios
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Bară curbată cu filet interior
Rating-ul tău
Bară curbată cu filet interior