• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Unelte

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 49

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 49

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Unelte pentru piercing-uri

Din timpuri imemoriale, piercing-ul a fost o tehnică de decorare corporală folosită pe scară largă printre locuitorii lumii. Există dovezi care atestă că piercing-urile în urechi au apărut cu mai multe mii de ani în urmă. Prin urmare, piercing-urile au fost foarte populare și încă sunt astfel în rândul unei numeroase părți a populației lumii.

Cum ți-ai fi făcut un piercing acum câteva mii de ani? Cu mai multe mii de ani în urmă, instrumentarul pentru piercing era foarte primitiv. Îți poți imagina un indian care și-a făcut o gaură în urechi folosind un băț foarte ascuțit. Astăzi, instrumentarul folosit pentru piercinguri este mult mai uman și mai profesionist.

Instrumente profesionale pentru piercing-uri

Astăzi este posibil să cumpărați echipament profesional pentru piercing, ceea ce face operațiunea de piercing foarte ușoară. Nu este vorba de ace care sunt ruginite și semi-ascuțite, sau care trebuie dezinfectate folosind o brichetă. Nu, este vorba despre echipamente profesioniste pentru piercing, recunoscute de industrie ca fiind cele mai bune instrumente în acest domeniu. Pentru amatori, aceste instrumente includ toate tipurile de unelte care nu sunt proiectate pentru a face o gaură în corp, de exemplu, uneltele ajutătoare. Pentru profesioniști, se pot livra ace sterile de unică folosință, dozatoare de ace, pungi sterilizante și multe altele.

Cumpărați un instrument pentru piercing la magazinul BodyMod.ro

La magazinul BodyMod.ro, suntem conștienți de importanța echipamentului potrivit. Prin urmare, vindem doar unelte pentru piercing pe care le putem garanta.
La magazinul BodyMod.ro puteți găsi o mulțime de instrumente diferite pentru piercing. În sortimentul nostru pentru amatori avem, printre altele, deschizătoare inele, suporți bile, închizătoare de inele și clești pentru ancore dermale. Deci, dacă sunteți în căutarea unor echipamente de piercing de înaltă calitate și la prețuri accesibile, poate veți lua în considerare să comandați echipamentul dvs. de la noi. Pentru lărgirea piercing-ului, pot fi utilizate lubrifiantul și banda de teflon, și, desigur, le avem și pe acestea în magazinul nostru.

Obțineți cele mai bune rezultate cu echipamentul profesional de piercing

Există o mulțime de instrumente de piercing pe piață care nu sunt sigure de utilizat. Prin urmare, este foarte important să cumpărați instrumente pentru piercing care sunt 100% sigure. Nu există nici o îndoială că, în calitate de client, este mai ușor să-ți manipulezi bijuteriile piercing dacă instrumentarul este sigur.

Din păcate, se pot întâni tot mai des oameni care încearcă să se ocupe de piercing cu unelte nesigure, ceea ce, în cel mai rău caz duce la obținerea unui piercing urât, care va trebui eliminat. Dacă doriți să vă ocupați corect de piercing-uri, astfel încât bijuteriile să nu dureze doar câteva săptămâni, este necesar echipament profesional de piercing.

Merită să cunoști uneltele de piercing

După cum am menționat mai sus, trebuie să fiți foarte atenți să nu vă cumpărați instrumentele de piercing de la oricine. Din păcate, pe piață există multe echipamente care pur și simplu nu respectă standardele din industrie. Folosind echipamente neprofesionale, poți să dai rapid de necazuri. În mod obișnuit, piercing-urile realizate cu echipamente neprofesionale vor fi respinde de corp, iar bijuteriile vor fi deteriorate datorită modelelor proaste, materialelor greșit întrebuințate, etc.

Abonați-vă la Feed-uri RSS