• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

12 Articol(e)

pe pagină

12 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tijă liberă - găsiți următoarea dvs. tijă liberă aici.

Tijele libere sunt ideale pentru cei care vor unele opțiuni suplimentare pentru decorarea piercing-ului. Tijele libere pot fi montate și demontate după cum este necesar și sunt, în general, foarte ușor de manevrat. Dacă doriți un piercing la care să puteți schimba diferite bijuterii, atunci o tijă liberă este ideală pentru așa ceva. De exemplu, dacă porți de obicei un inel piercing, poate fi foarte frumos să-l înlocuiești cu o tijă pentru a încerca ceva nou.

În textul de mai jos puteți citi mai multe despre tijele noastre libere. De exemplu, puteți citi câteva sfaturi despre igienă. Bucurați-vă de tija liberă pentru piercing-ul dvs.

O selecție largă de tije libere la magazinul BodyMod.ro

La magazinul BodyMod.ro avem o selecție frumoasă de tije libere în multe culori și forme diferite. Poți, printre altele, găsi tije din plastic, tije libere curbate, tije din titan și multe altele.

Ne străduim să vă oferim bijuterii piercing de înaltă calitate dar, în același timp, la prețuri accesibile. La magazinul BodyMod.ro, cu siguranță nu compromitem calitatea. Prin urmare, vă puteți aștepta mereu la bijuterii piercing de înaltă calitate atunci când faceți cumpărărturi din magazinul nostru online.

Cumpărați o tijă liberă pentru piercing-ul sprâncenelor

Puteți cumpăra în mod avantajos o tijă liberă pentru piercing-ul sprâncenei. Avem tije libere curbate care se potrivesc perfect de exemplu la un piercing de sprâncene. Dacă aveți deja un piercing de sprâncene, dar credeți că tija este prea lungă sau prea scurtă, de ce să nu vă cumpărați o tijă nouă și frumoasă? Cu o tijă nouă liberă, îți poți reîntineri sprâncenele, astfel încât să pară mai incitante. Deoarece avem tije libere în multe culori diferite și în toate dimensiunile, ar trebui să fie posibil să găsiți o tijă care să vi se potrivească.

Tija liberă poate fi folosită și pentru alte piercing-uri

Tijele libere nu sunt ideale doar pentru piercing-urile sprâncenelor. Puteți, de asemenea, să le utilizați pentru alte piercing-uri - de exemplu pentru un piercing ombilical. Dacă credeți că piercingul ombilical are nevoie de o nouă lungime, atunci puteți cumpăra o tijă liberă care vi se potrivește perfect. În acest fel, vă veți întineri piercing-ul ombilical, și nu vei mai avea o bijuterie care este prea lungă sau prea scurtă. Avem o mare varietate de tipuri de tije, astfel încât sunteți bineveniți să aruncați o privire și să fiți tentați să vă cumpărați următoarea tijă de la noi. Este nevoie ca bijuteriile dvs. piercing actuale să fie compatibile și să permită schimbarea tijei.

Curățați-vă piercing-ul pe măsură ce îl schimbați

Este foarte important să vă curățați piercingul de fiecare dată când îl schimbați. Curățarea cu atenție reduce semnificativ riscul de infecții. Un alt sfat bun este de a menține atingerea piercing-ului la minim. Dacă nu aveți mâinile curate atunci când atingeți piercing-ul, puteți lăsa foarte ușor bacterii în piercing, ceea ce poate duce la inflamarea acestuia. La magazinul BodyMod.ro avem de asemenea o gamă largă de produse de îngrijire. Aruncați o privire la selecție și acordați piercing-ului dvs. cele mai bune condiții pentru a rămâne sănătos și curat.