Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERE SURPRIZĂ

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Bilă din aur de 14 carate pentru inele cu bilă

227,00 Lei
în stoc

Ai găsit o frumoasă bilă de înlocuire pentru bijuteriile cu filet. Acesta nu este o bilă obișnuită, cum este făcută din aur pur de 14 carate.

Ți se poate întâmpla că să încerci să închizi bijuteria piercing-ului tău când bila alunecă printre degete - și nu o mai găsești. Deci tu trebuie să încetezi să mai folosești cercelul favorit!

Acum tu nu mai trebuie să-și faci grijii despre a fi nevoie să cumperi întregul cercel, din moment ce poți cumpăra bila separat. Ar fi de asemenea destul de scump să cumperi o bijuterie nouă de câte ori o bilă lipsește. După cum am zis, bila este făcută din aur solid de 14 carate, dar o poți cumpăra într-o varietate de culori -  de exemplu, în aur alb. Este de asemenea disponibil în diferite mărimi, pentru gaură și diametrul bilei. Depinde de mărimea găurii a șurubului tijei, poți selecta de 16 g (1.2 mm) sau 14 g (1.6 mm). Bila este disponibilă în diametrul de 1/8 inches (3 mm) sau 5/32 inches (4 mm), deci acolo este posibilitatea de a obține o bilă discretă mică sau mai mare și mai frapantă.

Detalii
NumeBilă din aur de 14 carate pentru inele cu bilă
SKUBall-41
Modalitate închidereCercel captiv cu bilă
TypeBilă lejeră
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Bilă din aur de 14 carate pentru inele cu bilă
Rating-ul tău
Bilă din aur de 14 carate pentru inele cu bilă