• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

5 Articol(e)

pe pagină

5 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Inele piercing libere

Așa cum puteți cumpăra bile piercing libere, precum și tije libere, puteți, desigur, de asemenea, cumpăra și inele libere la prețuri foarte bune. S-ar putea să-ți lipsească un inel pentru bilele frumoase pe care deja le ai sau poate vrei să proiectezi design-ul bijuteriilor tale de la zero. Opțional ai putea dori să ai cateva piese de rezervă acasă pentru cazul în care unele dintre bijuteriille de piercing se rup sau se desprind. Acum ai această posibilitate cu inelele noastre la ofertă.

Potcoave libere

Potcoava este o bijuterie de piercing foarte folositoare care poate fi folosită pentru multe piercinguri diferite, în funcție de dorințe, desigur. Cu noi puteți găsi potcoave libere în multe culori și dimensiuni diferite, astfel încât ar trebui să fie posibil ca oricine să găsească ceva care să se potrivească piercing-ului său. Puteți avea potcoave din oțel chirurgical precum și din titan, în funcție de preferințele dvs.

În plus față de potcoavele în vrac standard într-o varietate de dimensiuni si culori, puteți, desigur, de asemenea, cumpăra inele spiralate care, de asemenea, pot fi folosite în mai multe scopuri diferite. S-ar putea să vă fi plictisit de piercing-ul obișnuit din buric și doriți să încercați, în schimb, un inel spiralat liber sau poate doriți să încercați un inel spiralat în piercing-ul buzelor. Posibilitățile sunt multe și doar imaginația este cea care stabilește limita.

Dacă doriți să aflați mai multe despre potcoave și despre ce piercing-uri sunt potrivite , puteți citi mai multe despre subiect pe în paginile magazinului nostru online la secțiunile despre potcoave.

Inele ”O” libere

Probabil cunoașteți inelele moi din cauciuc de la bijuteriile dvs. de stretching numite inele ”O”. Desigur, le puteți cumpăra și la ofertă într-o mare varietate de dimensiuni și culori. Selectarea culorii depinde, totuși, de dimensiunea dorită, însă opțiunile de culoare posibile vor apărea automat după ce ați ales dimensiunea dorită.

Inelele ”O” sunt de obicei utilizate ca mici "opritoare" pe fiecare parte a urechii când bijuteria este introdusă. În felul acesta, bijuteriile nu vor cădea din ureche deoarece inelele ”O” vă vor asigura că o țineți în poziție. În unele cazuri, ar putea fi avantajos să alegeți un inel ”O”, care este puțin mai mic decât diametrul bijuteriei, deoarece acesta va fi prinsă mai bine.