• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

36 Articol(e)

pe pagină

36 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Bile piercing libere

Bilele de piercing libere sunt perfecte pentru a oferi piercing-urilor dvs. un impuls suplimentar. Diversele bile piercing libere pot fi găsite într-o diversitate de motive, culori sau modele. Acest lucru înseamnă că vă puteți personaliza bijuteria dvs. piercing prin alegerea unei bile piercing care iese în evidență și este, în același timp, foarte frumoasă.

Aici puteți găsi o mulțime de bile piercing libere diferite pentru piercing-urile de limbă piercing-urile de buric. Deci, dacă doriți să vă faceți piercing-ul extra special, atunci aruncați o privire la selecția noastră vastă. Mai jos puteți citi mai multe despre diferitele noastre bile piercing libere.

O selecție largă de bile piercing libere la magazinul BodyMod.ro

Avem o selecție uriașă de diverse bile piercing libere aici la magazinul BodyMod.ro. Puteți găsi orice tip, de la bile piercing placate cu aur la bile piercing luminiscente. Majoritatea oamenilor aleg să cumpere o minge piercing liberă, astfel încât să își poată reîmprospăta piercing-ul curent cu o notă de noutate.

Ceea ce e important la bilele piercing libere este că acestea sunt individuale, libere, și prin urmare, pot fi înlocuite atunci când dorești. Aceasta înseamnă că, dacă v-ați plictisit de bilele actuale, puteți să cumpărați o bilă nouă și mai interesantă și să o înlocuiți pe cea veche. De asemenea, puteți alege să utilizați o bilă de piercing mai frumoasă decât cea purtată în fiecare zi. Nu există nici o îndoială că există multe posibilități cu diversele bile de piercing pe care le avem la magazinul BodyMod.ro.

Cumpără-ți o bilă piercing faină, de exemplu pentru piercing-ul limbii.

Pe această pagină puteți găsi o mulțime de bile libere diferite pentru piercing-ul limbii. Un piercing de limbă este un piercing care poate fi văzut, destul de des, de persoanele de care sunteți apropiați. Prin urmare, nu este nimic mai bun decât să-i impresionezi pe acești oameni cu o bilă liberă nouă de piercing într-un design frumos. Acordă-ți timp pe acest site pentru a găsi bila care se potrivește nevoilor tale. Avem multe bile pentru piercing-ul tau de limbă la prețuri foarte accesibile.

Decorează-ți piercing-ul ombilical cu o bilă piercing inteligentă

În plus față de bilele libere pentru piercing-urile de limbă, avem, desigur bile libere și pentru piercing-urile ombilicale, de buze, și pentru toate celelalte tipuri de piercing-uri. Pe această pagină puteți găsi, de asemenea, o mare varietate de diferite bile piercing libere pentru piercing-urile ombilicale. Foarte mulți bărbați găsesc piercing-urile de buric ale femeilor foarte atractive. Prin urmare, ar trebui să găsiți o bilă de piercing care să simbolizeze ceea ce susțineți - Cine știe, poate părea foarte interesant pentru bărbatul sau femeia pe care doriți să-i impresionați.. De exemplu, dacă sunteți o persoană careia îi plac petrecerile și culorile, o bilă liberă cu o mulțime de culori v-ar putea pune în valoare preferințele.

Nu uitați să vă curățați piercing-ul la înlocuire

Când atingeți și / sau înlocuiți piercing-ul, este important să vi-l curățați cu atenție. Prin urmare, asigurați-vă că veți curăța piercing-ul în timp ce schimbați bila de piercing. Dacă nu, riscul de inflamare în piercing este foarte mare. De aceea, recomandăm întotdeauna să cumpărați câteva dintre produsele noastre de îngrijire. Dacă vă doriți un piercing drăguț, nu uitați să-l curățați în mod regulat.