• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Piese de schimb

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 54

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 54

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tije și bile libere pentru piercing-uri

Cei mai mulți oameni care au un piercing știu cât poate fi de enervant să piardă o bilă sau că tija nu se mai potrivește perfect în lungime. Vă ajutăm aici la magazinul BodyMod.ro, oferindu-vă o mulțime de bile și tije libere pentru bijuteriile dvs. de piercing.

Piese de schimb la modă pentru bijuterii piercing

Gasirea bilelor potrivite pentru labret-ul cuiva, a bilei superioare pentru piercing-ul ombilicului sau a altei piese poate fi dificilă dacă nu exista o selecție suficient de mare din care să se poată alege. Prin urmare, facem tot posibilul pentru a vă oferi în mod constant cât mai multe opțiuni de alegere atunci când vine vorba de numeroasele piese de schimb pentru bijuteriile dvs. de piercing.. Acest lucru înseamnă tije în tot felul de lungimi și mărgele în mai multe modele și dimensiuni diferite.

Bile piercing libere

Multe bile libere au un singur lucru în comun - ele ar trebui să fie înșurubate pe o tijă. Dacă înșurubați bilele de piercing pe un labret, o tijă curbată sau un piercing de limbă are mai puțină importanță. Atunci când alegeți bile libere de piercing, este foarte important să acordați atenție grosimii și diametrului firului. Grosimea firului este unitatea de măsură utilizată pentru a determina mărimea filetului bilei, în funcție de ce tija trebuie utilizată. Piercing-urile de limbă și piercing-urile ombilicale folosesc întodeauna grosimea firului de 1,6 mm în timp ce piercing-urile de buze folosesc în mod uzual (dar nu întotdeauna) 1,2 mm.

Un truc inteligent pentru multe piercing-uri de buric este să comandăm o bilă suplimentară, cu o piatră de aceeași culoare ca și piatra principală a bijuteriei de piercing. Mai ales la piercing-urile ombilicale cu pandantive deoarece acestea vin fără piatră în bila superioară. O nouă încuietoare piercing cu o piatră frumoasă va face cu siguranță bijuteria piercing-ului extraordinară.

Tije piercing libere

Când vine vorba de tije libere, întrebările sunt doar trei. Ce formă să aibă, curbată sau dreaptă, care e lungimea și grosimea firului. Cât despre tijele drepte sau curbate, trebuie doar să vă amintiți să mergeți pe tipul pe care l-ați folosit dintotdeauna. Lungimea trebuie s-o apreciați în funcție de preferințele dvs. De exemplu, un piercing de limbă standard ar folosi o tijă de 1,6 mm, dar și una mai mică de 1,4 mm sau chiar de 1,2 mm poate fi o alegere bună. Dar fiți foarte atenți și gandiți-vă bine dacă puteți renunța la câțiva milimetri. Desigur, puteți studia întodeauna diagrama noastră de măsuri pentru piercing-uri pentru a vă ajuta la măsurarea cât mai corectă.

Grosimea filetului este aceeași ca și pentru bile. Trebuie să știți cât de groasă este tija înainte de a comanda o bilă nouă. Ca regulă generală, toate tijele au de la gât în jos 1,6 mm. De la gât în sus, au de obicei 1,2 mm. Singura excepție este piercing-ul de limbă care are peste tot 1,6 mm.

Abonați-vă la Feed-uri RSS