Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Labret push-in din aur de 14 ct cu șarpe

419,00 Lei
în stoc

Dacă îți cauți o bijuterie unică și exclusivistă pentru piercing-urile tale, acest labret cu șarpe este perfect pentru tine. Materialul bijuetrie este aur de 14 ct de înaltă calitate și îți poți alege preferatul între varianta clasică, de aur galben sau cea stilată, de aur alb. 
Mai poți alege grosimea firului, 1 mm sau 1.2 mm; singura dimensiune mereu aceeași în toate variantele este lungimea bării, adică 8 mm. Spatele plat, tipic pentru labrete, îl face să fie alegerea ideală pentru mai multe tipuri de piercing-uri, pentru că sunt des purtate în buză, ureche sau chiar nas. 
Acest labret special are un mecanism de închidere tip push-in extrem de ușor de inserat chiar și în locuri greu accesibile, pentru că nu trebuie să încerci să înșurubezi vârful. Vârful decorativ are un pin mic pe care îl împingi în tija labretului. Dacă observi că vârful iese prea ușor, poți îndoi vârful cu atenție pentru a crea mai multă tensiune care îl menține ferm pe loc. 
Uită-te la variantele noastre de culori disponibile pentru acest labret din aur de 14 ct și ia-l pe al tău acum prin serviciul nostru de livrare rapidă. 
Detalii
NumeLabret push-in din aur de 14 ct cu șarpe
SKULabret-143
Modalitate închiderePush-in
TypeBarbell
Parte a corpuluiLobul urechii, Helix
Lungime8 mm.
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Labret push-in din aur de 14 ct cu șarpe
Rating-ul tău
Labret push-in din aur de 14 ct cu șarpe

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.