Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Labret cu vârf pătrat și filet intern

24,00 Lei
în stoc

Bijuteria pe care ți-o prezentăm aici este un labret versatil ce poate fi purtat în multe părți ale corpului. Este în principiu folosit pentru percing-urile de buză unde bara este inserată în interior și exterior și cu un pătrat mic în vârf - care este aproximativ 3x3 mm- este înșurubat în bară. Discul de jos are un diametru de 3 mm și rămâne în buză în timp ce vârful rămâne afară.

După cum am mentionat mai sus, un labret poate fi alegerea potrivită pentru piercing-urile de buză sau ureche, sau oricunde altundeva unde mărimea bijuteriei și encartamentul se potrivesc. Dacă de exemplu, ai piercing-ul de tragus făcut cu un ac de 16 (1.2 mm), o lungime de 6 mm va fi probabil potrivit. Bijuteria poate fi purtată și în helix, unde majoritatea oamenilor ar alege un labret de 4 mm în lungime. Deci după cum am menționat înainte, aceasta este o piesă versatilă.

Avantajul bijuteriilor cu filet intern este că nu zgârie gaura piercing-ului cum filetul este ascuns în bară. Ceea ce înseamnă că nu este nici o țepusă ce iese în exterior din el. În acest fel, inserarea și scoaterea devin aproape fără efort și blânde cu pielea.

Detalii
NumeLabret cu vârf pătrat și filet intern
SKULabret-94
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închidereFilet interior
TypeLabret
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei3 mm.
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Labret cu vârf pătrat și filet intern
Rating-ul tău
Labret cu vârf pătrat și filet intern