-15% la toate bijuteriile
Se aplică automat la checkout
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Chit complet începători pentru stretching-15%

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

Epuizat din stoc

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

Aici poți găsi cea mai bună ofertă a tuturor timpurilor pentru cei care ar dori să înceapă să-și lărgească piercing-ul, pentru că aici pur și simplu obține un chit complet de pornire cu tot ceea ce ai nevoie pentru întregul proces. Când trebuie să îți lărgești găurile din lobii urechilor, începi să treci prin gaură un taper, care este puțin mai mare decât gaura în sine. Când urechea s-a obișnuit cu gaura de dimensiuni noi, introduceți un nou taper, de data asta cu un număr mai mare. În acest fel, vei continua să poți tapere succesive prin ureche până când vei atinge dimensiunea de stretching dorită. În acest chit complet vei obți tapere de dimensiuni de la 1,6 mm, care este cea mai mică dimensiune până la 10 mm în diametru.

Taperele din acest set sunt negre și sunt fabricate din acril. Sunt persoane care își păstrează taper-ul în ureche în timp ce așteaptă să fie capabili să se extindă până la dimensiunea următoare, dar mulți descoperă că lungimea și forma ascuțită a taperelor poate fi incomodă la purtare. Dar nu trebuie să îți faci griji în legătură cu acest chit complet de pornire, pentru că aici vei obține de asemenea două tuneluri pentru fiecare dimensiune pe care le putea pune direct în lobii urechilor după ce ați purtat taper-ul. Nu va trebui, astfel, decât să porți tunelul fixat în ureche până când este timpul să îți lărgești piercing-ul la dimensiunea următoare.

Vei obține 16 bucăți de tuneluri în total, deci există câte unul pentru fiecare ureche, la fiecare dintre cele 8 dimensiuni. Aceste tuneluri sunt de asemenea negre, dar sunt fabricate din oțel chirurgical pur. Ele sunt proiectate simplu și sunt ușor de pus în ureche unde sunt fixate prin atașarea în partea din spate a micului inel ”O” furnizat. Micul cercel ”O” este realizat din cauciuc elastic și îți asigură că tunelul nu cade din ureche.

Pe lângă taperele și tunelele menționate, vei obține și produsele de îngrijire care ar trebui utilizate pe parcursul procesului de lărgire. Setul include 10 bucăți de lubrifiant pentru întindere, care este un jeleu care vine în pliculețe. De fiecare dată când trebuie să mai lărgiți o mărime, deschide unul dintre pliculețe și freacă o parte din gel în gaura din ureche, apoi pune o parte din acesta pe taper pentru a trece mai ușor prin gaură. În acest mod, întregul proces devine mult mai ușor.

Dacă vei experimenta unele mirosuri în lărgirea piercing-ului, acest lucru nu este ceva neobișnuit. Dar, vei găsi în acest set și o mică cutiuță de Smelly Gelly, care este un produs excelent pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute. Smelly Gelly este foarte economic la folosire, astfel încât cutiuța vă va ajunge o lungă perioadă de timp.

Nu în ultimul rând, există și o sticluță de ulei de jojoba, care este un produs miraculos când vine vorba de lărgirea piercing-urilor. Uleiul de jojoba are un efect antiseptic și, astfel, va fi ideal atât pentru prevenirea, cât și pentru tratamentul lărgirilor pe piercing roșii, inflamate și iritate.
Chitul complet de pornire conține: 8 buc. tapere acrilice negre și 16 buc. tuneluri din oțel chirurgical negre (8 perechi) cu inel ”O”, în următoarele dimensiuni:

  • 1,6 mm.
  • 2 mm.
  • 3 mm.
  • 4 mm.
  • 5 mm.
  • 6 mm.
  • 8 mm.
  • 10 mm.

10 buc lubrifiant pentru întindere
1 buc. Smelly Gelly
1 buc. ulei de jojoba

Deci, vei obține un total de 36 de piese în acest chit starter complet care acoperă toate nevoile tale pe tot parcursul procesului de stretching.

Detalii
NumeChit complet începători pentru stretching
SKUStretching-Kit-Basic
Campanie-15%
Modalitate închidereInel ”O”
TypeSet pentru stretching
Parte a corpuluiStretching
Diametru stretchingSet cu diferite mărimi
CuloareNegru
Număr bucăți36 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Chit complet începători pentru stretching
Rating-ul tău
Chit complet începători pentru stretching