Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel simplu în forma literei D-20%

7,20 Lei începând de la 9,00 Lei -20%
în stoc

Această formă de D a cercelului este foarte versatilă deoarece poate fi folosit în multe piercing-uri. Un cercel în formă de D este la la jumătate între o bilă dreaptă și un cercel normal. Dar asta nu înseamnă că poate fi folosit oriunde o tijă dreaptă poate fi folosit. De exemplu, nu poate fi purtat în piercing-uri de limbă. În schimb, poate fi folosit perfect pentru sân și piercing-ul de sept. Se potrivește și sprâncenelor și piercing-urilor de ureche. 

După cum poți vedea, este un  cercel simplu făcut dintr-o singură piesă de metal, deci nu vine la pachet cu o piesă extra ce poate fi pierdută sau să-ți scape în chiuvetă. Te vei întreba, cum funcționează? Este ușor. După cum vezi în poză, cercelul are o mică deschidere într-un unghi. Nu trebuie să tragi de capete, ci să le răsucești în direcțiile opuse. Dar, nu vei strica tensiunea, și cercelul se va întoarce la forma sa originală.

Alege din mărimi și culori diferite din meniul alăturat pozei și îl vom livra direct la ușa ta. Ține minte că atunci când vei selecta mărimea acestui cercel în formă de D, ar trebui să arunci o privire la mărimea părții drepte a acestui cercel dintr-un capăt în altul.

Detalii
NumeCercel simplu în forma literei D
SKURing-106
Campanie-20%
Modalitate închiderePrin răsucire
TypeTwisterring
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Septum
MaterialOțel chirurgical
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel simplu în forma literei D
Rating-ul tău
Cercel simplu în forma literei D

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.