• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

19 Articol(e)

pe pagină

19 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Potcoave pentru piercing-urile de ureche

Dacă doriți o bijuterie de piercing pentru ureche ușor diferită, atunci o potcoavă este o alegere foarte bună. Potcoava pentru piercing-urile de urechi este o bijuterie frumoasă și populară care este preferată de mulți. În afară de a fi o bijuterie frumoasă de piercing, potcoava este, de asemenea, un simbol al fericirii, care este doar un bonus suplimentar atunci când ai o potcoavă ca piercing în ureche.

Mai jos puteți citi mai multe despre potcoave pentru piercing-ul urechii. Dacă doriți să aflați mai multe despre gama noastră de potcoave, vă recomandăm să citiți mai departe. Citind, veți obține și câteva sfaturi și trucuri pentru a vă menține piercing-ul într-un mod sănătos.

Selecție largă de potcoave pentru piercing-ul urechii

La magazinul BodyMod.ro avem o selecție vastă de potcoave pentru piercing-ul urechii. Avem potcoave în diferite culori și nuanțe. Prin urmare, dacă vă doriți o bijuterie nouă pentru piercing, puteți alege o potcoavă din gama noastră largă. Marea majoritate a bijuteriilor noastre, în formă de potcoavă, au la fiecare capăt o bilă sau un vârf conic la fiecare capăt.

Oferim potcoave pentru piercing-uri în urechi la preturi foarte mici. Deși prețurile sunt foarte scăzute, cu siguranță nu compromităm calitatea. Ne străduim să furnizăm o calitate foarte înaltă atât clienților noștri, dar și una de care putem fi mândri. Produsele pe care le vindem sunt doar produse pentru care putem garanta 100%. Prin urmare, vă puteți aștepta mereu la un produs de calitate și la un serviciu bun pentru clienți atunci când faceți cumpărături cu magazinul BodyMod.ro.

Cum să vă mențineți piercingul?

Dacă doriți ca piercing-ul dvs. să rămână frumos și curat atunci ar trebui să ciuliți urechile (în acest caz, ochii) acum. Dacă doriți să vă mențineți piercing-ul în cele mai bune condiții, este important să vă curățați în mod regulat piercing-ul. Dacă nu vă curățați în mod regulat piercing-ul, bacteriile și infecțiile pot apărea foarte repede, ceea ce ar putea duce, în cel mai rău caz, la nevoia de a vă îndepărta piercing-ul din corp - și nimeni nu pare a fi deosebit de încântat de asta, nu-i așa?

Cum sa-mi curat piercing-ul? Curăță-ți piercing-ul prin achiziționarea unor produse de îngrijire care sunt potrivite în special pentru tipul de piercing pe care îl aveți. La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de produse de îngrijire diferite, toate acestea ajută la menținerea curată a piercing-ului într-un mod eficient. În selecția noastră, includem, printre altele, soluția salină izotonică, care este foarte eficientă pentru a curăța piercing-urile.

Îți plac piercing-urile și doriți să aflați mai multe despre ele?

Dacă puteți răspunde afirmativ la întrebările de mai sus, magazinul nostru online este cu siguranță la dispoziția dvs.Aici veți găsi informații despre absolut totul din industria piercing-ului. Există informații depre noi metode de piercing, despre materiale noi sau despre alte lucruri interesante.

Dacă aveți o întrebare la care nu puteți găsi răspuns, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Te vom ajuta noi.

Deci cumpărați de aici potcoavele dvs. următoare și lăsați norocul să cadă pe umerii dvs. - Bucurați-vă de potcoavele pentru piercing-ul urechii.