Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Pachet de 8 potcoave din PTFE-30%

Oferta se încheie în ...
Preț special 27,30 Lei Preț standard 39,00 Lei -30%
în stoc
Oferta se încheie în ...

Aici puteți face o achiziție foarte bună și vă puteți oferi un pachet cu toate cele opt potcoave grozave din PTFE, dintr-un singur foc. Deci, veți obține un pachet de opt potcoave fiecare de o culoare unică și frumoasă în care nu există două la fel.

Bijuteria este fabricată dintr-un material plastic delicios, care, pe lângă abilitățile sale diverse, are de asemenea avantajul că este 100% fără nichel. Deci, dacă sunteți alergic la nichel sau sunteți speriat în legătură cu astfel de alergii, aceste potcoave sunt alegerea potrivită pentru dvs. Tija în sine este de asemenea moale și flexibilă, deoarece este fabricată din PTFE care este un material plastic moale. Bilele sunt realizate din acril dur, obișnuit.

Potcoavele sunt bijuterii multifuncționale ce pot fi folosite în mai multe tipuri diferite de piercing-uri. De exemplu, vor arăta la fel de bine în ureche, sept, buză, sâni, zona intimă - sau într-un piercing de sprâncene. Singurul lucru de care trebuie să vă asigurați este că dimensiunile alese de dvs. să se potrivească piercing-ului.

Nu se întâmplă zilnic să aveți ocazia de a cumpăra atât de multe bijuterii delicioase la un preț atât de scăzut, așa că vă sfatuim să vă grăbiți să le comandați chiar azi.

Detalii
NumePachet de 8 potcoave din PTFE
SKUHorseshoe-Pack-2
Campanie-30%
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypeSet de piercing-uri
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Diametrul cercelului10 mm.
MaterialPTFE/Bioplastic
Dimensiunea bilei4 mm.
CuloareMix de culori
Număr bucăți8 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Pachet de 8 potcoave din PTFE
Rating-ul tău
Pachet de 8 potcoave din PTFE