• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 122

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 122

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri pentru lobul urechii

Piercing-urile în lobul urechii sunt, fără îndoială, cele mai populare bijuterii de piercing ce pot fi găsite. În special, o mare parte a populației feminine poartă piercing-uri în lobul urechilor - și au făcut-o de sute de ani. Din fericire, piercing-ul lobului urechii nu este doar pentru femei. Prin urmare, există și un număr mare de bărbați care poartă acest frumos piercing.

Piercing-urile în lobul urechii sunt, de asemenea, popular numite ""găuri în urechi"". Și dacă vorbim despre bijuteriile de piercing pentru lobul urechii, ele pot fi denumite, în mod obișnuit, cercei. La magazinul BodyMod.ro avem piercing-uri pentru lobul urechii și cercei pentru toate gusturile.

O selecție gigantică de piercing-uri pentru lobul urechii la magazinul BodyMod.ro

Avem o mare selecție de bijuterii piercing pentru piercing-urile lobului urechii. Indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie, tineri sau bătrâni - nu contează. Avem bijuterii piercing pentru ambele sexe și toate vârstele. Calitatea bijuteriilor noastre de piercing este foarte mare, iar prețul este cât mai scăzut posibil. Acordăm o deosebită atenție serviciului nostru de relații cu clienții, deoarece noi credem că clienții fericiți nu se datorează neapărat prețurilor mici, ci, mai ales, unui excelent serviciu de clienți.

Prin urmare, puteți să comandați în siguranță următoarele bijuterii piercing de la noi.

Găsiți un piercing al lobului urechii care să se potrivească stilului și personalității dvs.

Dacă sunteți foarte conștienți de stilul dvs., veți dori, probabil, să căutați prin selecția noastră largă și să vă inspirați. Deoarece avem piercing-uri ale lobului urechii pentru toate gusturile, cu siguranță avem și ceva care să se potrivească stilului și personalității tale. Mulți cumpărători aleg bijuterii piercing care se potrivesc cu stilul lor personal pentru a da un aspect uimitor și la modă.

Dacă sunteți în căutarea unei bijuterii de piercing pe care o puteți combina cu stilul existent, ați ajuns, fără îndoială, la locul potrivit. Aruncati o privire la selectia noastra larga de piercing-uri ale lobului urechii si gasiti urmatorul dvs. piercing de ureche.

Sfaturi bune privind igiena

În paginile magazinului nostru online, puteți găsi un informații detaliate privind igiena corectă atunci când aveți un piercing. Vă recomandăm să vă informați dacă doriți să vă întrețineți piercing-ul în cel mai bun mod posibil. Dacă sunteți în căutarea unor produse de îngrijire pentru piercingul dvs. în lobul urechii, avem o selecție excelentă la magazinul BodyMod.ro. Aici puteți găsi produse de îngrijire pentru tot felul de piercinguri. Produsul de îngrijire numit soluție salină izotonică este un produs grozav dacă tocmai ați făcut un piercing și apoi doriți să-l curățați în cel mai bun mod.

Vă gândiți să vă faceți un piercing în altă parte?

Dacă aveți în vedere obținerea unui piercing în altă parte decât în lobul urechii, atunci credem că ar trebui să citiți blogul nostru de informații. Aici veți găsi o mulțime de ghiduri și articole diferite despre piercing-uri. De exemplu, dacă intenționați să faceți o lărgire a piercing-ului urechii, vă recomandăm să căuați în magazinul nostru online informații despre întinderea sau lărgirea piercing-ului lobului urechii.

Dacă sunteți în general interesat de piercing, magazinul nostru online este la dispoziția dvs. Articolele noastre interesante pot fi, fără îndoială, utile dacă doriți să aflați mai multe despre lumea piercing-urilor și ce se întâmplă în ea.